Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkrisztian
aktív tag
válasz
flash- #14011 üzenetére
Nagy kibaszás ez a focis játék helyzet. Én imádom a PES szériát, a gameplay szerintem 100x jobb mint a Fifában, viszont az egész játék körítése, a játékmódok szürkesége sajnos nagy negatívum. El kell döntened, hogy mi az ami neked igazán számít. Ha a játékmenet és a minél realisztikusabb focimeccs élmény, akkor PES, ha minél színesebb játékmódok, szebb és átláthatóbb menü akkor FIFA.
Én mostanában a haverok unszolására játszok a Fifával, de egészen elképesztően szörnyű a gameplay.
-
jkrisztian
aktív tag
válasz
Silencer83 #49 üzenetére
Ezt talaltam. Elegge frissnek tunik. Par hete jelent meg.
-
jkrisztian
aktív tag
Haliho. Hogyan lehet uj topicot kerni/nyitni? Tudom ez itt nagyon off, de nem talaltam sehol valaszt.
-
jkrisztian
aktív tag
Sziasztok.
Tudtok olyan oldalrol ahol ossze vannak egy csoportba szedbe a jovoben megjeleno uj jatekok es megjelenesi idejuk? Sajnos nem tudom kovetni, hogy melyik jatek mikor jon. Kellene egy ilyen oldal. Gondolom letezik ilyen csak en nem talalkoztam meg vele. Na de hatha ti.
szerk.: ja PC megjelenesek erdekelnenek elsosorban
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest