Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
válasz aliquis #19838 üzenetére
nem vagyok nagy igényü, pesten találtam melót és azt mondták a telefonban, hogy olyan 200-210 000 ft bonuszokkal megvan, de most ezt nem tudom bruttó vagy nettó gondolták, mert ha bruttó, akkor a fizetés nettóba kb 120-140 lenne max gondolom, Szóval ha többen is laknánk albiba épp hogy kijönnék ebből a pénzből, és akkor itt már meg is bukott a munkaajánlat mert a mostani munkahelyen (szüleimmel lakok), havonta 100 000-ret meg tudok spórolni. Na de holnap lesz még egy telefonos megbeszélés ott konkrétan megkérdem mennyi lenne a fizu nettóba mert ha 100 000-ret nem tudnék belőle félretenni akkor nem is érné meg anyagilag, max annyiban érné meg hogy magyar közösségben leszek a külföldi helyett.
Kérdésedre válaszolva elég lenne nekem egy tiszta szoba ablakkal ahol van egy ágy, egy szekrény, meg egy asztal, közös konyha + fürdő nem lenne probléma mert azt már a koleszban megszoktam, és kb 1 óra alatt busszal vagy bringával eljussak a westendbe tegyük fel.
-
gergo5991
őstag
Sziasztok, lehet már kérdeztem 1-2 éve, de most ujból érdekelne, hogy pesten mennyibe kerül az albérlet, akár társlakókkal is, ha valaki esetleg jártas a témában vagy esetleg pesten egyetemista és pont albérletben lakik akkor jól jönne most a tapasztalata. (külföldi vagyok)
-
gergo5991
őstag
válasz DrojDtroll #18610 üzenetére
na akkor ha kérhetném gépen és az eredeti oldalról
eredeti játék oldal -
gergo5991
őstag
sötét helyen elég gyorsan romlik az ember szeme, ezért sem ajánlott csak lámpával tv-zni este. Megér neked ennyit a dolog hogy sötét helyre költözzél?
r.levente75: az a vissza gomb ott mi és hányszor használtad? egy volt 2024 függő kérdezi, de lehet a kép láttán visszaesek.
[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
Sziasztok, valaki nem tudja hogy az ID extrát hol tudnám online nézni magyarul? rokonnál voltam pár napra és ott egész nap ezt néztem olyan jó volt, de nálunk itthon nincs ilyen.
-
gergo5991
őstag
válasz customer114 #18506 üzenetére
én töményből jó ideje csak mondhatni minőségi házit iszok. A házitól energikusabb leszek, semmi másnaposság, fejfájás nuku, szóval olyan mintha egy nagy adag energialöketet kapnék másnap. A bolti az viszont csúnyán ki tud ütni, főleg ha korlátlatnul issza az ember XDDD (bár csak ezt nem tudnám irni, senkinek nem kívánom), csak valahogy mindig megfájdul a torkom ha iszok bár ez pia függó, De ha megiszok 4-5 jó hideg sört attól is berekedek másnap. Bár megint ez olyan mint a pálesszal, ha minőségi akkor semmi bajom nincs tőle. itt a reklám helye: csakis tankból csapolt friss pilsner urquell az igazi, meg még tán a bakalar mézes specialitás 14es
[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
válasz Rivaul #18499 üzenetére
házi 54es-t ha iszok (szilva) akkor mindig kikaparja a torkom, ha többet iszok akkor vagy 2-3 napig mintha torokgyulladásom lenne, legutóbb meg főnököm megkínált pár kupica 54es házi szilvával az végkép nem kaparta ki a torkom. Na most itt jönne a kérdés, hogy ez miér van, melyikre lehet mondhatni hogy "jó" lett. A kaparósra vagy a nem kaparósra.
-
gergo5991
őstag
Nálunk 100 liter szilva cefréből olyan 10-11 liter pálesz van, magolva, cukor nélkül, 54esre főzve.
[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
válasz philoxenia #18429 üzenetére
közepesen közép szinten vágom a szlovák nyelvet, orvosnál eltom mondani mi a bajom meg minden, de úgy igazából elbeszélgetni vagy vlmi random témáról az már nem menne nagyon.
levente a fotózás az most így döcögősen megy, de ma pont túrázáskor kinéztem egy jó helyet oda vissza fogok menni csak a géppel meglőni párszor, valahogy az ihletem is elveszett most fotózás téren
riavul: a fővárosi szlovákok azok olyan szinten nyomják a szlovák nyelvet mintha iskolás angol nyelvtudással akarnál skóciában boldogulni xD
[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
#18420 Spet : olvasni nem szeretek, gépet nem akarom püfölni mert drága volt, ház körül minden rendben (panel), ha jó az idő van hogy 8 órás bicajtúrákat nyomok egyedül de már az se elégít ki annyira, barátnő nincs
rokonok öregek, barátok sose érnek rá mert "most emaileket intézek" kifogásokkal jönnek, nyaralásra nincs pénz pedig az egész világot bejárnám, sétálni nem kihívás, lakás rendben.
Igazából az egyetlen hátráltató tény az a pénz hiány.
Úgy érzem egész életemben semmi tenni valóm nem volt nincs de én mégis tennék valamit. Szivesen dolgoznék akár ingyen is pld a természetvédelemnél szemet szedése stb.. csak 1 baj, senki nem becsüli meg az ember munkáját, és egy ember nem fogja megváltani a világot.[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
válasz customer114 #18418 üzenetére
színházban vagyok technikus,felvidéken,20éves vagyok.
-
gergo5991
őstag
Érdekelne egy olyan dolog, hogy ki mit csinál ha szabadja van. Mármint most nekem 2 hónap szabadom van melóbol és egész nap reggeltől estig csak unatkozok. Felkelek beteszek valami filmet nézni 10 perc után megunom netezek azt is megunom youtubeozok azt is megunom aztán folytatom a filmet 10 perc után megint megunom, aztán délután 2-3 fele elhatározom hogy csinálok reggelig magamnak, estefele kimegyek veszek magamnak sört aztán hajnalig unatkozok, utána alszok másnap délig megint. Már elegem van ebból az unatkozásból.
-
gergo5991
őstag
válasz Rivaul #18325 üzenetére
Egész életemet úgy éltem hogy külföldön..semmi magyarság. És akkor ezt mondom úgy hogy az anyanyelvem magyar, angolul tudok még meg szlovákul de szarul. Nekem MO már csak a nyelv miatt maga a megváltás lenne. Értem én hogy mindenki menekül, de lehet akkor kinézek egy másik országot ahol letelepednék vagy akármi, csak úgy gondolom 2* évésen már kezdeni kell valamit az embernek a saját életével mert ez így nem vicc.
-
gergo5991
őstag
Sziasztok, gondoltam megkérdezném hogy Budapesten mennyiből lehet megélni. Gondolok itt az albérlet + tömegközlekedésre, + egyébb befizetni valók amik ezzel járnak. Külföldről szeretnék MO-ra költözni.
[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
válasz Rivaul #18272 üzenetére
Nálunk a futár felcsörget és lehív a ház elé ( UPC,GLS meg társai meg mittudom én még mi van), remélem ezt az 50 kilós dobozokat azoknak a munkájára érted akik bútorokat,mosógépet,hűtőt visz ki. és általában ezt nálunk kérni lehet a boltban minimum 6k ft-ért, hogy a házba hozzák. De olyat hogy a upc-s feljöjjön a panelba a cuccal na olyat még sose láttam. Amikor fürdőszobát újítottuk fel az egész fürdőszóbányi + wc + még egy mellékszoba cuccait én cipeltem fel a házba a teherautóbol, a parasztja még csak nem is segített, csak pipálta a papiron a dolgokat.
Vakegérke: teljesen igazad van.
[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
-
gergo5991
őstag
sziasztok, nem tudom ez-e a megfelelő topik, keresőben lévő találatok ide irányítottak.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha MO-n nettó 220 000ft fizetést ajánlanak, az bruttóba mennyi? Netes kalkulátor szerint az csak 150 000ft. Tudni kell hogy szlovák állampolgár vagyok, ha ez javítja a helyzetet valamilyen mértékben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Játékmenet előzetesen a tavaly bemutatkozott EXODUS
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest