Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz Mr. WolfDog #7993 üzenetére
Igen közel lakom, keresek valamit. Esetleg tipp hogy mi az ami használ is így szabadban?
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz Mr. WolfDog #7991 üzenetére
Lehet ki kéne írnom hogy ez nem nádas.... Kertkapcsolatos 11 kerületi társasház... Annyi van mint a xar
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
nagyúr
válasz Mr. WolfDog #7925 üzenetére
A váz talán érhet vmit, a geometriától, illetve a papucs kialakításától függően, amennyiben alkalmas fixi vagy ss építésre. A többi, 30 éves alkatrész az semmit sem ér kvázi, mert használati értékük már nincs, annyira meg nem régiek, hogy emiatt legyen rájuk kereslet.
Egyben, látatlanban olyan 5-10k-t mondanék rá reálisan.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Rivaul
addikt
válasz Mr. WolfDog #7925 üzenetére
Kerékpáros kollégák tudnak talán segíteni.
-
concret_hp
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Mr. WolfDog #7897 üzenetére
Károsnak káros nyilván, de nem mindegy a növény mely részét esszük meg, mennyit eszünk belőle stb. Igazából ezek az anyagok belélegezve igazán károsak.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
marsu
veterán
válasz Mr. WolfDog #7884 üzenetére
... és mit csinál a szél, amikor nem fúj?
Press any key to continue ...
-
Rivaul
addikt
válasz Mr. WolfDog #7891 üzenetére
Van Facebook topic külön. Sztem ott pontos válasszal szolgálhatnak
-
Rivaul
addikt
Mert ilyenkor már nincsen annyi ember az utcán s szabadon akadályok nélkül tud felgyorsulni egy kis légáramlat is. Így utcáról, utcára, térről, térre, sebességet nyerve magának sebes széllé változik Más szóval fogalmam sincs
-
MasterMark
titán
Ahogy hűl le a levegő úgy kezd el lesüllyedni, de a beton, meg a föld még tartja a meleget, ott meleg van és helyet cserél a meleg levegővel a hideg.
Switch Tax
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Mr. WolfDog #7872 üzenetére
Igazából azzal nincs mit kezdeni, ha nagyon lágy még esetleg Leukoplaszttal ragaszd le.... Vagy felszívódik, vagy majd apránként lehámlik. Véraláfutásnál Feketenadálytő krém esetleg...
-
nagyúr
válasz Mr. WolfDog #7828 üzenetére
Nekem mindegy, mi van benne, ha egyszer borzasztó az íze.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mr. WolfDog #7834 üzenetére
Érdemlegesen erre három személy tud neked válaszolni:
- élelmiszermérnök viszonylag objektíven, feltéve, ha messzebb lát az orránál
- bioaktivista szélsőségesen ellene
- technoaktivista szélsőségesen melletteEbből egytől kapsz helyes megoldást.
Szerinted hány élelmiszermérnök fórumozik a PH-n, és miért a fáradt gőzös kérdések topicot olvasgatja? Ez a kérdés, amit feltettél számtalan logout bejegyzésben felmerült már, sok önjelölt szakértő szakértette meg a kérdést, 300-300 referencia lett már linkelve pro és kontra, de valós szakértelem és a felek normál józan esze híján ezek a topicok vagy megfulladtak vagy bezárták őket valós eredmény nélkül.
Érdemi válaszra ezért nem számíthatsz, csak józan paraszti ész által vezérelt véleményekre. Ami a te álláspontoddal persze ellentétes, ezért nem tetszik, kényelmetlen elfogadni, mert megerősítésre vársz, nem cáfolatra. Az emberi természet ilyen. Ezt le lehetne gyűrni pár mindent vivő hivatkozással, de ha idetalál a fórum disputofil különítménye, akkor fogsz kapni n+1-et ellenkező irányba is.
Van értelme? Nincs értelme. Csubakka védelem. Jobban jársz ha guglizol magadnak egy megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mr. WolfDog #7832 üzenetére
Jó, majd kiguglizom helyetted... persze.
Újrareg létedre egész nagy a szád.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mr. WolfDog #7830 üzenetére
Jó. Egyed.
A dohányzásra is azt mondták évtizedekig, hogy ártalmatlan, sőt, egészséges.
A kérdésed arra vonatkozott, hogy mennyre egészséges. Megkaptad a választ, ezek után eldöntöd, hogy fogyasztod vagy nem, ez a te dolgod, senki nem fog ebbe beleszólni. De ilyen hülyeségekről légy szives ne terjeszd az igét, más egészségével ne játssz.
Magaddal azt csinálsz amit akarsz (mellesleg az én TB-mből fognak téged is kezelni, tehát jogos lehetne a haragom, de lesz*rom, mindenkinek joga van hülyének lenni). Egyél akkor vifont, aztán majd ha pár év múlva kialakul egy kis fekély, akkor eheted a krumplipürét párizsival. Az is finom lesz majd.
Mellesleg ez egy adalékanyag. Most vesézhetjük a többit is, de ez szerintem nem fog téged eltántorítani attól, hogy egyed a finom vifon levest. 90 Ft-ért biztos tök egészséges, igazad van. Igaz, hogy a tészta része nem jön ki annyiból csomagolással adóval, árréssel, de neked biztos külön biovegyészetből tettek bele bioízesítőket szőke szűzlányok lenruhában.
Nézd meg a csomagolást, bogozd ki az összetevőket, aztán guglizgass. Csodákat fogsz látni. A fele rákkeltő, ha túlléped a határértéket, már pedig a határérték csak egy termékre vonatkozik, ha mellette még eszel aznap valami finomságot (mondjuk egy kis üdítőt, felvágottat, édességnek csúfolt nugátot vagy margarint) akkor egyből túl vagy a csúcson.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mr. WolfDog #7828 üzenetére
Összetevők:
konyhasó, zöldségszárítmányok - 15,5% (sárgarépa, paszternák, zeller, vöröshagyma, petrezselyemzöld), ízfokozók (nátrium-glutamát, dinátrium-inozinát), cukor, kukoricakeményítő, fűszerek, színezék (riboflavin). -
DeFranco
nagyúr
válasz Mr. WolfDog #7818 üzenetére
Jó, akkor nem méreg. Egyed. 20 év múlva is meg kell élni az onkológusoknak valamiből.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Mr. WolfDog #7816 üzenetére
Energiaitaloknál cukros üdítőknél biztosan kevésbé káros, étel helyett azért nem ajánlott, ami nincs benne, nem azért, ami benne van....
-
Rivaul
addikt
válasz Mr. WolfDog #7818 üzenetére
Kis zacsis üveggyapot van benne sóval Havi 25-öt megeszek mert szeretem az ízét. Pedig asszony marha jól főz s sokat de nekem bejön. Viszont csak a vifon, a visu már marja a torkom így az tuti méreg...
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mr. WolfDog #7816 üzenetére
A tészta so-so rendben van, (Kecskeméten dolgoztam a "tésztagyárban, ahol a smacket gyátják) max lehet benne valami adalékanyag, de tulajdonképpen tészta, a rá való ízesítő szósz viszont tömény méreg. Emberi fogyasztásra nem ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest