Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
A kamuvideókkal nettó hülyének nézik vagy próbálják nézni az embert. Itt nem csak arról van szó, hogy jót nevetünk rajta és kész, hanem arról, hogy egy manipulált, vagy előre beállított jelenetet próbálnak úgy eladni, mintha az spontán lenne. Aztán akik ebből pénzt is csinálnak, azok közben várják, hogy növekedjen az elérésük minden feliratkozással, minden megnyitással, megosztással, és csilingeljen a pénz a számlán, jöhessenek a szponzorok, stb, és ne kelljen dolgozni. Tisztelet a kivételnek, de egyre kevesebb kivétel van.
Most itt nem konkrétan a macskás videóról van szó, hanem azon túllépve erről az egész jelenségről, az "influenszerkedés" folyamatos híg szennyvízzé történő hígulásáról. De ez csak az én véleményem, lehet, hogy csak én látom rosszul ezt az egészet, de én szeretném azt hinni, hogy gondolkodni még szabad.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple asztali gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Külpolitika
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Maono Lite AM200 Podcast Equipment For Creators
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest