Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Charley76
csendes tag
Hat sracok kiprobaltam a Sofft99 tire black waxot az en velemenyem csak annyi lenne hogy megetettnem azzal aki feltalalta. A szivacsa haromszori bemartasa utan ossze lapul ,a masik hogy k..va nehezen lehet felkenni foleg a gumifalon levo godrocskekbe .Ma lemostam eloszor amiota felkentem hat mitmondjak semmi olyasmi hogy vizlepergetos vagy valami erdekesseg legyen, olyan mintha nem volna bekenve semmivel pedig nem olcso jatek.A felkenesehez szukseges szerszam a szivacs ,ecset ,es foleg hogy konyekig fekete leszel ameg bekened.
[ Szerkesztve ]
Aki apolja a kocsijat rosz ember nem lehet
-
Charley76
csendes tag
válasz n@p@lm #43032 üzenetére
En is ezzel csinalom ki szedi a karcot de kell finomitani utana meg legalabb 2 fajta finomsagu cuccal lehet sonax lehet 3Mtol is. En a 3M feldurva es a finom szemcses pasztajukkal csinalom. A legvegen meg a hologram eltavolitoval is. De csak azzal a karceltavolitoval szerintem nem lesz eleg.
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Hali sracok tudtok mondani valami jo gumi apolo szert inkabb gel formaban
-
Charley76
csendes tag
válasz BigBlackDog #38243 üzenetére
Koszi szepen a velemenyedet en is beszerzek egyet akkor
-
Charley76
csendes tag
válasz BigBlackDog #38236 üzenetére
OK minden erdekel rola nekem is otthoni hasznalatra kene na meg persze az automat lemosni.Elore is koszi ha irsz valami bovebbet rola.
-
Charley76
csendes tag
Hali sracok olvastam hogy kozuletek mar vettek a Lidlis Parksaidos magas nyomasu mosot en is szeretnek bevasarolni egyet erdemes megvenni vagy inkabb felejtos.Velemeny kene aki mar kiprobalta mar esetleg.Olvastam rola egesz jo tulajdonsagai vannak az ara sem veszes csak vajon hogyan dolgozik? Koszi elore is
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Hali sracok lenne itt egy gondom hat a szelvedovel es az oldalso ablakokkal.Most hogy hideg az ido parasodik az uvegek bejulrol de ugy hogy egybe szaladnak a vizcseppek mintha olajos volna az uveg.Ha letorlom papir kendovel felszivja a nedveseget es utana ugy lemattul az uveg felulete.Amivel probaltam mar kezelni az a kovetkezo szerek : orvosi alkohollal , festek oldo acetonnal , szilikon oldoval , 99% izopropillal , frosh ablak mosoval , Carprotol a Ceriglassal .Egyikkel sem lett jobb. Segitseg milyen szerel probaljam meg
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
hali sracok kerestem az uzletekben ezt a dinitrol 1000 uregvedot nem talaltam az egyik uzletben viszont ajanlottak a sika markajut.Errol van valakinek valamilyen tapasztalata? Vagy esetleg melyiket keressem milyen markajut.
-
Charley76
csendes tag
koszi sracok meg is latogatom azt a topikot
-
Charley76
csendes tag
Hali sracok keresgeltem a netten itt ott alu felni teren de nem sokat talaltam es gondoltam megkerdem itt hatha tudd valaki erol a markarol valamit JR. (Japan Racing ) ha tud valaki segiteni hogy erdemes e befizetni rajuk? hasznal e valaki ilyet es mi a velemenye? koszi elore is
-
Charley76
csendes tag
Hali en ugy csinaltam hogy leszedtem a kedert szepen lemostam leszaritottam utana lekentem a sonaxal es hagytam egy napot hogy cummiza be jo rendesen masnap egy mikroszalassal attoroltem es vissza raktam a helyere.Muszaj volt igy csinaljam mert csillag garazsom van es nem szaradt volna meg kint a hidegben.De tavasszal ujra ra kenek es tutti lesz.
-
Charley76
csendes tag
Sracok a MOMO markaju felnikrol mi a velemenyetek ki szeretnem cserelni a nyari szett acelt alura.
-
Charley76
csendes tag
Sracok le szeretnem mosni a hatso uveget bejulrol IPAval csak az a helyzet hogy ott van a parasito szallak.Az IPA nem oldja fel azokat a csikokat???
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
válasz #00809728 #29857 üzenetére
Hali Dodi olvasom hogy feljott a kompi kerdes szerinted a multkor kihozot a lidli azt a kompreszor (parkside) mi a velemenyed erdemes befizetni egy ilyenre? csak otthoni celra esetleg felnit fulynek vele ha leenget a kocsi kereke azt felfulyni szoval nem ipari celra fecolnem be
-
Charley76
csendes tag
-
Charley76
csendes tag
hali sracok tik az ablak korul az ajtoknal a kedert mivel kenitek le hogy jol is nezen ki valami szilikon mentes cucc erdekelne
-
Charley76
csendes tag
Sziasztok mesterek vettem az üzletböl nem márkás polir szivacsot a gépre.Neki is áltam nyomatni de meglepödtem mert ugy pattog a fényezésen.A kérdésem az volna hogy lehet hogy nem jo a szivacs? A gépem az enhell.Segitség srácok
-
Charley76
csendes tag
Hali sracok tik milyen zsirt (vaselint) hasznaltok igy az egesz kocsinal mondjuk.Ki olvastam az egesz zsirol a nettet de nem jutottam dulore van itt nanos van itt litiumos van itt valami rezpasztas van meg grafitos van meg kalciumos MP3. Segitseg sracok melyik a jobbik????? csapagyhoz,femhez,muanyaghoz hogy ne nyeszegjen
-
Charley76
csendes tag
Sracok megcsinaltam az eves karban tartast a taligan olaj csere szuro es levego szuro.Kozben korbeneztem a taliga aljat de meglepodtem letezik hogy a motortol egesz a vegeig egybe volna a kipufogo cso????? ez szamomra meglepo
-
Charley76
csendes tag
-
Charley76
csendes tag
Hali Dodi a jo multkoraban kerdeztem errol a fekete festekrol a felnit mokolom es megfujtam a feketevel de szeretnem meglocsolni lakkal is beszereztem a parjat eztet a kerdes mennyi idot kell hagyni szaradast a feketenek hogy tudjam rafujni a lakkot?????
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
-
Charley76
csendes tag
Hali sracok ki szeretnem cserelni a gyari dudat egy valamilyen kurtre nezegettem a netten ket fele van kompreszoros es kompreszor nelkuli ha tud valaki segiteni a valasztasban?
-
Charley76
csendes tag
válasz ACAB95 #23788 üzenetére
Hat lehet rajta segiteni a sorend csiszolas alapozas szorokit becsisz festes lakkozas. Igy csinaltam en is de vannak itt a forumon profi fenyezok is.Egy szoval ujra kell fenyezni es ha lehet ne bolti spray festekekel mert gagyik en kiprobaltam a prevent kerektarcsa festeket hat szara repet a felnin inkabb toltesd spraybe a szint.
-
Charley76
csendes tag
válasz #00809728 #23672 üzenetére
Nem karcos csak olyan mintha olajos volna az uveg gondoltam ez a cucc leszedne a retket.De nem tudom mivel csinaljam mar mindennel probaltam meg csak a kutya szarral nem csinaltam Erre gondoltam en is a futoszalra hogy elszakidhassa de ha tudol valamit ajanlani megkoszonom
d
-
Charley76
csendes tag
Udv sracok adott a carprotol a ceriglass uvegpolirja.Elkeztem az uvegeket vele kivul belul csinalni de elertem a hatso uveghez na most az a gondom hogy rajta van azok a melegito arany szinu szalak.Szerintetek elszakitana a ceriglass ha csinalnam vele?
-
Charley76
csendes tag
válasz Pardise #23529 üzenetére
Na a ws platinumot hasznalja aki feltalalta falhozalitanam azt is aki engedejezte az eladasat is hu egyszer bekentem a kocsimat vele eleg volt hogy rajojek fos egy anyag tobbet tutti hogy nem fogom hasznalni azota keresem hova dobjam ki a francba mind a ket palackal
-
Charley76
csendes tag
-
Charley76
csendes tag
Haly tudna valaki magyarazatot adni hogy milyen H4 kortet tegyek a vasba Osram ultra life volt benne csak kieget es valami gagyi van benne a COOL BLUE mi a velemeny rola?????
-
Charley76
csendes tag
Hy Dody volna nekem ez eztet lehet hasznalni mondjuk az ablak koruli gumikederre es a tobbi kederekre az uveget nem fogja ossze kenni mondjuk mosaskor??? csak azert kerdem mert meg nem hasznaltam ezt az anyagot
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
válasz tabaga #22417 üzenetére
Hali es azt te fizeted a buszt vagy a hazhoz szalitast Hat gyerekek ezt nem hiszem el miert nem lehet vigyazni a masik autojara miert menjek en buszal b..sza meg ha a masik taho paraszt falvarol bejon es b..szik a masikara jojon az a paraszt busszal vagy gyalog ha nehogy ma nyuszi vigye a puskat
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Hali Dodi azt szeretnem kerdezni hogy az nem baj ha tobb fajta anyagot hasznalok polirozashoz? Vagyis van itthol nekem
SONAX durva polirpasztam utana
3M finom polirpaszta
3M hologram eltavolito paszta
Collinite 915
Ha ezeket hasznalom igy egymas utan szep felulet jon ki belole? Gondolom nem gond ha mas a markajuk???Aki apolja a kocsijat rosz ember nem lehet
-
Charley76
csendes tag
válasz Formaster #22369 üzenetére
Hali jaj na ezzel a gondal en is bajlodok korbe a negy ajtomon szepen korbe ba...tak a talpas parasztok de meg a hatso sarvedo ivet is. Hat minden esetre vakarozik az ember hogyan javitsa ki az en autom sotet tenger kek szinu de olyan f..szaul latszik a masik ajtoknak a nyomai szep feher
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
válasz #00809728 #21467 üzenetére
Hat most csak az a gond hogy nincsen vizes porszivom csak szimpla hepafilteres porszivom.es ha bele tennem a vanisht egy spriclibe befujnam vele es atdorgolnem puha kefevel kiporszivoznam es kivagnam a napra szaradni. igy is jo volna? csak azert kerdem mert meg sose csinaltam
-
Charley76
csendes tag
Hali Dodi ezt a vanisht a belso reszre a kocsiban: ulesre, szonyegekre ezt hogyan ajanlod hogyan hasznaljam?
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
válasz z123456789 #21438 üzenetére
Igen azt is carprotol a ceriglass lesz polirozva
-
Charley76
csendes tag
Koszi sracok a valaszokat de meg ebben az evben meg nem waxoltam a kocsit mert jovo honapban meghozzak a collinit 915 es azzal akarom megcsinalni polirozas karceltavolitas karpit takaritas egyszoval tovirol hegyire minden.Akkor a 915 utan csak ph semleges samponal fogom mosni be is szerzem
-
Charley76
csendes tag
Hali Dodi egy kis magyarazat kene nekem mert mostmar bedilizek elfogyot az auto samponom elindultam gondoltam veszek egyet hat csak van egy jo par fajta egyikben wax a masik waxnelkuli ph semleges hat melyiket vegyem meg??? A markaja is szamit???
[ Szerkesztve ]
-
-
Charley76
csendes tag
Dodi miutan szep tiszta csillogosra poliroztam a fenyszorot ugy olvastam be kell kenni valami uv vedovel ha bekennem a collinite 915-sel az vedene?? Mar csak azert mert ha a fenyezest vedi akkor gondolom a lampa burat is nem? Vagy marhasag?
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Szeva en is uveg polirozas elott allok kiprobalom a sonax uvegpolirjat hat amit kiszed kiszed amit nem nem ez van de legalabb tiszta es atlathato lesz az uveg
-
Charley76
csendes tag
Hat utana olvasgattam nem valami megbizhato hozzaszolast olvastam rola
-
Charley76
csendes tag
Hali Dodi arra keresek valaszt hogy az uregezeskor en szetszedem az ajtokat es ugy fogom befujni a cuccot a kerdesem elote jol kimosom mert tutti hogy hot egy gane bejulrol az ajto ahogy befolyik minden szir-szar de utana zsirtalanitani is kell higitoval???
-
Charley76
csendes tag
Szeva Dodi ajanlotad a Carfon uregvedot azt szeretnem kerdezni hogy a Teroson uregvedorol mi a velemenyed?
-
Charley76
csendes tag
Hali Dodi egy 915 hany autora eleg mert nem sokara megkappom es at akarom kencezni vele a sarkanyt
-
Charley76
csendes tag
A belso muanyagokra kene nekem valami jo cucc a Meguiarstol ezt a ketot talaltam melyiket valasszam sracok: es ez valamilyen pumpas:
-
Charley76
csendes tag
Hali ajaj itt kifutyulve kieset a sonax szuper akkor a Meguiarstol rendelek
-
Charley76
csendes tag
Auto karbantarto tarsaim volna egy kerdesem szerintetek melyik jobb termek a Sonax vagy a Meguiars fontos volna szamomra hogy melyik markabol rendeljek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest