Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo5
senior tag
válasz
Charley76 #43045 üzenetére
3. éve használom a külső védelemhez/ápoláshoz a [link] wax és [link] polimer párost! A wax trutyit géppel is fel lehet kenni, de kézzel sem csuklógyilkos tevékenység. A polimert pedig szigorúan szivaccsal érdemes felvinni! Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel és tényleg hosszútávú védelmet kap a járgány! A két termék "ötvözött" használatára egy hölgy beszélt rá, aki (mint kiderült) sok éve (évtizede?) dolgozik/ügyködik Sonax termékekkel! Ezúton is köszönet Neki a szakszerű felvilágosításért/tanácsért! (szakmai tanácsért a linkelt üzletben fordulhattok hozzá!
)
Az első felhasználásom eredménye alapján több barátomnak és munkatársamnak ajánlhattam a termékeket, illetve gyorsan elfogyott az első csomag, mert szívesen adtam haveroknak kipróbálásra. Azóta ők is ezt a terméket és párosítást használják!
Kissé reklámszagúnak tűnhet a szövegem, de nem annak szántam! Jó szívvel ajánlom minden gépjárművét szerető/gondviselő autótulajdonosnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Használt, karcmentes állapotban - 2026. 05. 27.-ig garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest