Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
Peti78 #48991 üzenetére
A Hofferen is a mosóban csökkentették az időt, de a pénz az maradt. Azt nem tudom, hogy a víz minősége is csökkent-e, gyakran látom ott a tulajt takarítani, rendben tartja a placcot, sosem szólt be, ha esetleg szivacs volt nálam, vagy kefe. De mióta visszaköltöztünk, nem vagyok hajlandó odamenni, hogy egy rendes mosásért otthagyjak 1-2ezer forintot és közben frusztrálva legyek, hogy állnak mögöttem még 3-4-en, hogy takarodjak már onnan (mindig sokan vannak, főleg ha kisüt a nap).
Inkább szenvedek itthon, bár szerintem november óta nem mostam le az autót, és amíg nincs 4 összefüggő nap 10 fok felett, szerintem nem is fogom lemosni. Úgyis utcán áll a kocsi 0-24-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Futás, futópályák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- CPU léghűtés kibeszélő
- BMW topik
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest