Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
popey37 #9139 üzenetére
Seeingről beszéltünk, nem fényszennyről. Igen, a Mo.-i "sötét foltok" teljesen jók mély ég fotózásra+vizuálra sem utolsók
. Viszont amikor 0,5"-et alulról kaparászó turbulenciát szeretnél, hogy integess a marslakóknak, az a Kárpát-Medencében nehéz feladvány.
Nem tudom nektek Seeing szempontból pl mennyire segítség a Mátra? (ezt magamnak is kérdezem, mert Macarisztánba innen általában olcsóbb leugrani, mint Kanárira és a mostani Marshoz kishazánk szélessége is teljesen okés).
Kanári nekem amúgy a derült ég miatt kell, itt nyomorékisztánban HÁROM HETE, azaz mióta az üstökfotót posztoltam, EGYETLEN derült este nem volt
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Filmvilág
- Új mobilszériát indít a Honor
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM - Csak 20.600 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest