Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz t72killer #9113 üzenetére
A kocsibérlés drága, a buszbérlet olcsó (kb 1 nap kocsibérlés = busz havibérlet), a parkolás még külön mizéria, az egész város 0-24 fizetős, helyek korlátozottak. A busz kb éjfélig jár még a környező falvakból vissza a városba, decemberben fel se kel a Nap, így már 4 körül sötét van - 2015-ben is így oldottam meg.
"Az SA+ék majdnem olyan nehéz, mint az SA GTi"
Nem. Mindkettő megvan, tudom. A GTi sokkal nagyobb térfogatra is (főleg, hogy nekem a SA-hoz kompaktabb házi készítésű ékem van.) Az LX3-mal egyik sem tud versenyezni tömegben, méretben.
A távcső és a GTI tömege-mérete miatt kizárt. Max a 70-300-at viszem, de ha a 10 kiló cabin luggagebe nem fér bele, akkor lehet, hogy azt sem, csak a 24-120-ast - azokhoz pedig elég lesz az LX3, úgy sejtem.
Aztán az is lehet, hogy csak a sarki fényekkel is elleszek, DSO-val nem is fogok sokat foglalkozni. Úgyis a sarki fény a specialitásom, abban tudok olyanokat mutatni, amit kevesen csinálnak, a magyar asztrofotós mezőny nemzetközi összehasonlításban is elég erősFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cybertruck Taipeiben
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- War Thunder - MMO Combat Game
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest