Hirdetés
- PlayStation 5
- Dark Souls sorozat
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Baldur's Gate 3
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Elden Ring
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
ismét kérdésem lenne, de ezúttal kettő is
Az egyik, hogy lenyíló ajtóhoz keresek vasalatot. Milyet érdemes venni? Illetve jól gondolom hogy ahhoz még kell pillérpánt is?A másik kérdésem ablak szigetelés témában lenne, hogy hol lehet ilyen szigetelő csövet kapni ami a bemart nútba nyomható?
-
válasz
serfozotibi #40968 üzenetére
mondjuk ez igaz.
Skillet: Nekem az aldis workzone lapostipli maróm olyan, hogy köze nincs a skálázáshoz, de pár használat után már nagyjából tudom, hogy hova állítsam. De ez nem is volt annyi mint a makita.
-
Ha már gyalu gépek. Érdemes hobbi célra megvenni az ilyen kombi gépeket? Nekem ezek a méretek olyan kicsinek tűnnek. Mit csinálok, ha szélesebb a fa anyag, mondjuk táblásítás után? Marad a kézi gyalulás? Van kézi gyalugépem is, de pontos munkára azok szerintem sem alkalmasak, vagy az én gyakorlatom kevés hozzá
-
válasz
Keef_Lee #40909 üzenetére
Köszi, sajnos nincs oszlopos furom, de nem rossz
Más kérdés. Timber videoiban már többszór láttam ezt az eszközt. Olyan mint a lapos tipli maró, de csapok (bocsánat ha nem ez a rendes neve) helyét marja be. Ilyen gépet viszont nrm nagyon láttam még. Ez ritkaság lenne? Vagy csak én keresem rossz néven?
-
Köszi skacok. Igy mar tudom mit keressek
aszamóca lehet hogy olcsobb, de van is olyan jó, mint az általad linkelt? Én már félek sokszor az ilxenektől kicsit.
-
sziasztok,
ha már olcsóbb körfűrész a téma.
Van egy einhell 2025 1ua típusú körfűrészem. Amit észre vettem a saját bénaságomat leszámítva, nem nagyon tudok merőlegest / párhuzamost vágni. Érdemes a megvezetőt (vagy nem tudom mi a szakneve) egyengetni alátéttel, stb, vagy építsek hozzá egyet? Esetleg gyorszorítóval felfogatni mindig a megfelelő távolságra egy egyenes deszkát is jó megoldás lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Eredeti játékok OFF topik
- Hardcore café
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest