Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speciali
tag
Nekem csak egy Makitám volt még,
Egy ilyet elloptak tőlem, ugyan olyat vettem, azóta is ez van, már 16 éve. Igaz, az utóbbi több mint egy évben be sem volt indítva, mióta megvan a Rotex.
De nagyon jó kis gép. A grafitos talpon, és szénkefén kívűl, mást nem cseréltem még rajta.Az ilyen műanyag kategóriában nem tudok tapasztalatokkal szolgálni szalagcsiszolókat illetően, mert szinte minden ismerős asztalosnak ilyen Makitája van, így még véletlenül sem próbáltam ki mást. Ja, kaptam öcsémtől egy használt Skilt, de nem tudom milyen, mert azt egyáltalán nem használtam soha.
Ez a műanyag valami szerintem csak körmöt csiszolni jó.Ha csak nagy ritkán kell, de nem akarsz kacadékot venni, akkor nézz körül zöld bosch, bleki, skil háza táján. Vagy használtan valami iparit.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Xbox Series X|S
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest