Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton111
aktív tag
válasz thyeby #11133 üzenetére
" én nyugodtabb vagyok, ha 60-80 cm-ként kerül egy léc. Egyenesebben szárad a fa úgy, megtapasztaltam "
A fatelepen 1 m-enként teszik a lécet ,és úgy tárolják .Én a 2 collos 4m-es borovi fenyőimet 3 spanglisorral tartom el egymástól a mikro galériám 800kg fa részére , 3 alátámasztási pontú , nem lenne értelme másutt hézaglécezni, mint ahol alá is van támasztva (vízszintezett )oszloppal az oszlopok meg, az ablakok miatt vannak így kiosztva , hogy ki is lehessen nyitni azokat,és el is lehessen férni , nem tettem eléjük oszlopot. ) A 2 collos borovipallók köszönik, jól vannak .Igaz én ,asztalos minőségre szárított fát szoktam venni .[ Szerkesztve ]
-
Soká
senior tag
válasz thyeby #11133 üzenetére
thyeby,
ha nem vagyok indiszkrét, általában egy füst alatt hány tárgyat gyártasz egy adott típusból? Csak annyi érdekel, hogy egy közepesen bonyolult valamiből hány darabtól válik rentábilissá a gyártás? Mert én ugyebár mindenből csak egyet vagy 10-15-nél nem többet készítek, ami gondolhatod milyen macera...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Tippmix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest