Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- EAFC 25
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Last Epoch
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Jó nagy szopó volt nekem ez a tessauer anya. OBI felé jártam oda beugrottam venni, csak lapos csavarhúzóval becsavarható volt. Felhívtam még az itt ajánlott dósafát is, ott meg kifogytak abból a méretből ami nekem kellett volna, bár vannak kétségeim, hogy ott inbuszos lett volna. Mivel 8-as volt a legnagyobb laposcsavarhúzóm így szenvedés volt a betekerés. Próbáltam úgy, hogy a csavarral együtt hajtom be, de akkor meg amikor ki akartam csavarni a csavart jött a tessauer is
. Végül is csavarral együtt hajtottam be majd ki, végül a lapos csavarhúzóval vissza. Jól el is nyaltam a "fejét" kb. mindegyiknek, de legalább bent van, stabil ez a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest