Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #56847 üzenetére
méretpontosság tekintetében nem a hosszra gondoltam, hanem a keresztmetszetre. az, hogy be van repedve a vége, építőiparban nem tétel, én egyébként is úgy szoktam rendelni, hogy legalább 30cm extra legyen egy szálban, pont az ilyenek miatt. persze a keresztmetszetre is lehet mondani, hogy 1mm ide-oda az építőiparban nem tétel, de sok pár mm-es eltérés a végén simán kiad 7-8mm-t és az már tud gond lenni.
van első osztályú szárított áru, gyalulva, fóliázva, csak kétszeres áron. meg BSH, de járófelületnek lehet hajópadlót is venni.
persze ettől penészes fát még nem kellene kihozni, de mivel mostanában akkora a kereslet, hogy a szart is el lehet bármikor adni, el is adják, és nagyjából csak szar van. nálunk amúgy a környéken minden fatelep tart 6m-es anyagot is, és nem is kell 100%-ban kifizetni szállítás előtt. ezzel szerintem most átkúrtak én keresnék egy másik telepet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Fedora Linux
- További aktív témák...
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest