Hirdetés
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- EAFC 25
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Last Epoch
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
Ma áthívott a szomszédasszony, aki éppen új lakásba költözik, és a régi konyhabútora mellé vett 2 hasonló szekrényt. Az új konyha nagyobb lesz. Alkalmi vétel volt, csakhogy az új szekrények színe sötétebb a réginél. Kérdése, hogy hogyan lehet egyformát varázsolni belőlük? Ráadásul a régi, világosabb lenne az igazi.
Az ajtók fából vannak, és valószínűleg pácolva, lakkozva. Mikor mondtam neki, hogy ez nem lesz könnyű, és én biztosan nem állnék neki (még ha az enyém lenne, akkor is csak nagyon-nagyon erős "főnöki" utasításra), nagyon csalódottan nézett. Megígértem, hogy megkérdezem a szakembereket is: van-e valami megoldás? Elég mintás darabok, ajtók és fiókok is vannak benne, szóval nem lehet géppel könnyen lecsiszolni. Esetleg van-e valami csodaszer, ami leszedi a lakkot, pácot világosít stb.?
Valamit biztosan kezdeni kell vele, mert a betétek elmozdultak, az sem szép.
Az egyik képen a két szín, aminek majd passzolnia kéne egyszer, a másikon az új bútor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest