- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
Ma áthívott a szomszédasszony, aki éppen új lakásba költözik, és a régi konyhabútora mellé vett 2 hasonló szekrényt. Az új konyha nagyobb lesz. Alkalmi vétel volt, csakhogy az új szekrények színe sötétebb a réginél. Kérdése, hogy hogyan lehet egyformát varázsolni belőlük? Ráadásul a régi, világosabb lenne az igazi.
Az ajtók fából vannak, és valószínűleg pácolva, lakkozva. Mikor mondtam neki, hogy ez nem lesz könnyű, és én biztosan nem állnék neki (még ha az enyém lenne, akkor is csak nagyon-nagyon erős "főnöki" utasításra), nagyon csalódottan nézett. Megígértem, hogy megkérdezem a szakembereket is: van-e valami megoldás? Elég mintás darabok, ajtók és fiókok is vannak benne, szóval nem lehet géppel könnyen lecsiszolni. Esetleg van-e valami csodaszer, ami leszedi a lakkot, pácot világosít stb.?
Valamit biztosan kezdeni kell vele, mert a betétek elmozdultak, az sem szép.
Az egyik képen a két szín, aminek majd passzolnia kéne egyszer, a másikon az új bútor.A helyzet reménytelen, de nem komoly.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Asztalos klub
- Futás, futópályák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Kézzel font, tökéletes állapotú kosár
- Eladó újszerű next level racing szimulátor szék!
- Újszerű! Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
- Eureka Mignon Specialita 17NX + Eureka knock box
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest