Hirdetés
- PlayStation 5
- Dark Souls sorozat
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Baldur's Gate 3
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Elden Ring
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
válasz
serfozotibi #41526 üzenetére
+1
Én is le akartam írni ezt, csak nem ilyen szép hosszan.A saját gép mindig hordoz magában csalódásokat, de az is igaz, hogy az építés öröme is sokat számít. Én pl. forgácselszívót építettem, jó volt, izgalmas. Meg vagyok vele elégedve, jól működik, de ma már inkább bútorokat csinálok gépek helyett.
Azért az ilyen profik, mint Matthias Wandel sem tökéletes gépeket építenek. Éppen nála vannak önkritikus videók, amikor megmutatja, mi volt a hiba az előző konstrukcióban, és próbál rajta javítani. Pl. annak a fa propelleres elszívónak is van néhány továbbfejlesztése, és nem derül ki igazán, a vége tényleg olyan jó-e. Más tapasztalataiból mindig olcsóbb és időkímélőbb tanulni, érdemes sokat nézelődni, tervezgetni alkotás előtt. Azt is vallom, hogy érdemes körülnézni a piacon, és a könnyen, olcsón beszerezhető, vagy kritikus, nagy precizitást kívánó alkatrészeket inkább megvenni saját gyártás helyett. Meg aztán vannak ügyes esztergályos és hasonló szakik, akik sokat tudnak segíteni kis pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Dark Souls sorozat
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Torrent meghívó kunyeráló
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest