Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemcso
Ármester
-
kemcso
Ármester
A nasnak bírnia kell, másnak megy ugyanezzel.
A router egy régi cucc, linksys wrt54gc, de nem állt szándékomban azt is lecserélni, ha nem muszáj.
-
kemcso
Ármester
Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy BD50 3D-s film esetén milyen hálózati sebességre van szükség NAS-ról való akadásmentes lejátszáshoz (mennyi max sávszélesség-foglalása egy ilyen lejátszásnak?) ? 100-as hálón van erre esély vagy mindenképp gigabites lan szükségeltetik?
köszi -
kemcso
Ármester
válasz 206 cc #26503 üzenetére
Torrentezésre elég limitált a Med600 kapacitása, ugyanezen bennem is megfogalmazódott, lásd Med600 torrent
-
kemcso
Ármester
Sziasztok,
rájöttem, hogy mi a baj mkv esetén: mintha el lennének egymáson csúszva a rétegek, ezért van a csík. HalfOUnál fönt lent, side-snél bal jobb oldalon. Ha a Med-el számoltatom a 3D-t nem a tv-vel, akkor jó, nincs csík a képben (csak a fekete keret)
A fekete keretre nem találtam megoldást, az minden 3D esetén ott van (Iso, mkv), 2D esetén teljesen ki van töltve a kép, átkapcsolom 3D-re (akár tv akár a med számolja) ott a keret, attól függ, hogy mekkora, hogy az eredeti média milyen felbontású.
vkinek így vmi 5lete?
-
kemcso
Ármester
válasz HarryDEC #25578 üzenetére
Körbe csík
Hotel Transylvania, Cars2
- HDMI és, közvetlenül kötve a tv-hez (erősítőmnek csak optikaija van)
- 1080p 60Hz, 16:9, automata frekvenciaváltás be, 1080p 23976hz BE
- Külső hdd.
2D-s filmekkel nincs gond, azok teljesen kitöltik a képet, ha fullhd a felbontásuk. Tv-n eredeti méretre van állítva.Nem kell osztott film mindenképp, sőt. De mivel eddig nem volt médialejátszóm, ezért csak azokat tudtam lejátszani, így amik már megvannak valahogy nézném őket.
köszi a segítséget!
-
kemcso
Ármester
válasz Multibit #25554 üzenetére
köszi a linket, így már tiszta. Frame packed számomra ismeretlen fogalom volt eddigHarryDEC
Mkv-kkal minddel ezt csinálja, Iso-val kettővel próbáltam, az egyik adatai ezek:
CODEC.......: MVC
FRAMERATE...: 23.976 fps
BiTRATE.....: 34,27 Mbps
RESOLUTION..: 1920x1080p
ASPECT RATIO: 1.85:1
Ez teljesen friss szerzemény, ennek lényegesen nagyobb a képe, mint a másiké, vagyis akár még minden jó is lehet. Vmi olyan tesztvideót tudtok mondani, aminek fullosan ki kéne tölteni a képet? Akár privátban is.A tv egy LG LW5590-es.
Mkv-kra nincs megoldás esetleg?
-
kemcso
Ármester
Sziasztok,
adott egy MED600X3D, és egy LG tv, ha 3D mkv-t játszok le rajta (side by side), akkor bal és jobb oldalon egy csík jelenik meg. Mi lehet a baj?
köszi!
-
kemcso
Ármester
Sziasztok,
végigolvastam az utóbbi párszáz hozzászólást, de nem igazán találtam választ a kérdésemre.
Olyan médialejátszót keresnék, amin keresztül tudnék 3D-s filmeket nézni (laptop+hdmiról próbáltam már, de nem aktív a halfSBS a tv-n. usbről megy, de össze-vissza konvertálni kell a filmet, mert egyiket a hangja miatt nem játsza, a másikat meg más miatt) TV egy LG 5590-es.
Ami kéne még az, hogy legyen rajta optikai vagy koax kimenet (erősítőhöz, ami nem egy mai darab, 5.1-et tud)
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Windows 10
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amazon Prime Video
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest