Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
péjé
őstag
válasz berbatov2 #54241 üzenetére
Igen, lejátsza a cd, dvd lemezeket. Ez amit kinéztél wifi nélküli bár sztem jobb is a LAN-os kapcsolat ha használsz hálót, külső vinyót kezeli, mkv formátumot kezeli, sztem jó választás. Mivel neten rendeled van 2 heted h kipróbáld mindent amit szeretnél. Én samsung párti vagyok, azoknak a smart részét ismerem de sztem nem lehet minőségben gond, jó filmezést...:-)
-
péjé
őstag
válasz berbatov2 #54204 üzenetére
hi,
ha ragaszkodik a dvd lemezekhez sztem akár egy smart blu-ray lejátszó is megfelelhet neki, a hálózati/usb-s lejátszásuk rendben van és bd-iso fájlokon kívül mindent visznek. Nekem van egy samsung smart bd-m, igaz már csak a dvb-c tunere miatt tartom a projektoromhoz de nagyon szép képe van. -
Multibit
nagyúr
válasz berbatov2 #31730 üzenetére
Neked van 1043-asod, nem néztél még utána Guglival?
Átlagban úgy 70 Mbitet bírnak gyári firmware-rel, de a Vargalex-féle fw 130 Mbitet is tud. Lehet csatornákkal, sávszél állítással trükközni, de nem leszel sokkal előrébb. Ez még csak a router oldal. Az mp a másik lassú tényező. Ehhez jön még, hogy a wifi-s kommunikáció alapból instabilabb! A drótos átvitel meg 1 Gbit. Kell még ecsetelni?
Valóban eléggé szívás, de nem a kábelezés, hanem a wifi (de majd meglátod Te is). Netezni jó, másra csak a drót... szerintem... -
Multibit
nagyúr
válasz berbatov2 #31720 üzenetére
Vagy válassz eleve wifi-s készüléket, vagy olyat amelyiknek több USB bemenete van és ezek valamelyikébe dugsz egy wifi sticket.
De! Meg fogsz őszülni, ha több gigás filmeket másolsz majd! Inkább kösd vezetékkel az mp-t a routerre úgy valamivel gyorsabb, stabilabb. Azt olvastam a fórumokon, hogy az 1043-as sokszor megbízhatatlan wifin. De ez utóbbi dolgoról majd az 1043 tulajok többet tudnak mesélni.
A Mede8er MED600X3D-WP ma a legnépszerűbb wifi-s mp. A Dune TV-102W olcsóbb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest