Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
válasz Minimoa #4317 üzenetére
Engem is a megszólított kolléga térített el. És a haverom is azt mondta, ezt venné most, mert ez pár évre megint megoldja a gondokat, mivel elég progresszív. Ráadásul a fejlesztők állítólag elég korrektek a terméktámogatásban. És nem mellesleg: igencsak passzol a szálcsiszolt ezüst erősítőmhöz is. Szerintem jó lesz.
Biztos előrukkolnak a többiek is ilyen képességű lejátszóval, miért is ne tennék, hiszen ez a fejlesztés irányvonala, de az ár biztosan nem lesz ilyen. Pl. a vadiúj a-300 is közel 80 ropi. khmm. Nyilván minden forintját megéri...
Én előrendeltem a Prodigy-t, remélem, azért kari előtt befut majd tényleg.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest