-
GAMEPOD.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Még mindíg a kamerával kínlódok,vpn topicban nem kaptam választ.
"
Ha letiltom a kamera rendszeremen a netet hogy ne a kínai felhőkön keresztül nézze "bárki" a kameráim képét akkor hogy fogom elérni kintről vpn-el?(természetesen az NVR belső ip-jével szeretném látni a kamerákat!)
Csináltam WG vpn szervert az asus routeremen,letiltom a kamera rendszernek a net elérést és nem érem el a kamerák képét.
Így kell ezt véghez vinni vagy rosszul csinálok vmit?
A vpn jól működik mert pl. a NAS-on levő file-ket szépen elérem a vpn-n keresztül,igaz ott nincs letiltva a NAS internet kapcsolata...
(nem vagyok teljesen tiszában a vpn dologban,de szeretném ezt végig vinni ha már a routerem is tudja és van Proton előfizetésem is,igaz ezt még nem használom semmire csak ha másik országba kell "költöznöm" )"Hátha itt vki érthetően elmagyarázza mit hogyan kell csinálnom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen processzort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Dell 5500 Laptop 15,6" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM 1Év Gari 27% Áfás!
- Ayaneo Pocket S android kézikonzol
- HP 640 G4 Laptop 14" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB SSD/HDMI/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfás!
- AirPods 4 sima és aktív zajkioltásos - bontatlan, 1 év Apple garancia
- Apple MacBook Air 13" M2 Chip 8GB 256GB (MLY33MG/A) - bontatlan új - 1 év Apple garancia