Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vpeter74
csendes tag
Én is pontosan így voltam mint te mielőtt megvettem. Nekem is Ps5 van.. gamer Pc re nem akartam költeni. De nagyon meglepett ,h dokkolóval milyen jól lehet használni Pc ként. Erős kis gép.szépen futnak rajta a játékok csak meg kell találni a megfelelő beállításokat. Természetesen kompromisszumot kell kötni ,de nem bántam meg ,h megvettem. A Game pass teljesen jó. A ma megjelent Lies of P például rögtön bele került, a PSstore on 21ezer
-
Vpeter74
csendes tag
Én a múlt héten vettem hozzá ezt a tokot. Nagyon király
-
Vpeter74
csendes tag
válasz feherzaj45 #52 üzenetére
Erre a kábelre gondoltál?
https://en.accessoires-asus.com/asus-connection-cable-for-rog-xg-mobile-62505-84262.htm -
Vpeter74
csendes tag
válasz feherzaj45 #52 üzenetére
Szia! Mert azt a kábelt lehet kapni külön is? Azt hittem csak kimondottan az XG MOBILE nál lett rendszeresítve és külön nem kapható.
Kicsit dühítő egyébként amit az ASUS csinál..az XG MOBILE -al is ugyan ez a helyzet.
Magyarorszáon egyáltalán nem lehet kapni..sőt..europában is csak elvétve. Van egy csomó hely ahol árulnak olyan laptopot mihez adják alapból itthon is ,de természetesen nem lehet külön megvenni.
Írtam az ASUS magyarországnak és azt válaszolták ,h talán 2-3 hónap múlva..talán..miközben úgy hirdetik ,h ezzel asztali géppé is lehet alakítani ..de venni nem lehet hozzá. Vicc.. Nem igazán értem h ez milyen üzletpolitika ? -
Vpeter74
csendes tag
válasz feherzaj45 #18 üzenetére
Szia. Megvetted végül az ASUS STATION 2 GPU rack ot? Használható az Ally hez? Azt olvastam ,h az Thunderbolt csatlakozást használ,,az Ally N viszont nincs olyan. Vagy rosszul tudom?
-
Vpeter74
csendes tag
-
Vpeter74
csendes tag
Én is veszek minden képen egy dokkolót. Jó az ha van
Nekem ami egy full szuper dolog az az ,h a PS5 ről tudok rá streamelni
Tudom ,h sok embernek ez baromság..de nekem nagyon bejött. AAA kategóriásjátékok
úgysem futnak rajta rendesen 1-2 kivétellel , a 35-40 FPS max és amit néztem..minden hol LOW beállításra van véve a grafika. Jó..tudom..egy iyen kis kijelzőn nem feltűnő ha nem annyira részletes. Viszont a PS5 bírja és ha normális a net,,simán lehet játszani a ház bármely pontján.
Nekem ez nagyon adja..bekapcsolom a PS-t..elindítom az ALLY-n a progit.
Kapcsolódnak..a PS kontroller ki is kapcsol, illetve a tv-t is lekapcsolhatom ..és annyi.
Mondom ez Net függő..de nálam jó a sávszélesség és a falak sem durvák..az emeleten is tudok játszani az ágyból . Ráadásul elég a Silent mód mert a PS végzi a munkát..itt csak NET kell. Bekapcsoltam a System monitort és minimum 60 FPS volt amit pórbáltam.
Tudom ,h sokan röhögnek ezen..de én tökre bírom. -
Vpeter74
csendes tag
válasz VincentVG #42 üzenetére
Nem is sikerült semmilyen beállítással elindítani normálisan , írtam a support-nak ,de a szokásos semmit válaszolták ,h" sajnos nem próbálták ezen az eszközön,,bár a hardver megfelelő , de nem tudnak semmilyen beállítást javasolni, próbáljam én ,de nem garantálják ,h hiba mentesen futni fog"
Úgyhogy írtam is a Steam nek ,h térítsék vissza a pénzt mert nem lehet használni és vissza is kaptam..Nem hiszem ,h sokan vannak akik a The Surge 1-2 vel akarnak Ally-n játszani ,de ha van ilyen a fórumban akkor ne vegye meg mert nem fog indulni.
Én a belépésnél az ujjlenyomat olvasót sem mertem beállítani , pedig elvileg van benne..mert sokszor jártam már úgy ,h telefon,laptop is kínlódott..nem akart be engedni ..stb.
Megnézem amit mondtál mert jó lenne ha tényleg simán tovább menne egy gomb nyomással -
Vpeter74
csendes tag
Volt már valakinek ,h egy játéknál szürke lesz a képernyő ha elindul?
Ez a játék konkrétan a The Surge 2 . Steam es,,indul normálisan menüben minden jó..aztán ha indul a játék szürke lesz a kép. A tárgyleírások látszódnak, meg alul a státusz csíkok,kamera mozog meg a karakter is zene minden normális..olyan mintha egy szürke függöny lenne a kijelző előtt ami megszűri a képet.
a menübe simán vissza lehet menni..minden normális, a játékba vissza lépve ugyan az.
Már próbáltam rengeteg grafikai beállítást ,de nem jövök rá ,h ez mitől van..
Ki kell valamit kapcsolni a vagy driver probléma lehet?
Goggle ben írta külföldön valaki ezt a problémát de nem kapott igazán választ,, régi driver vissza telepítést javasoltak ,de meg próbáltam és nem jött be.
Valakinek van tippje ,h mi lehet a gond? -
-
Vpeter74
csendes tag
Ezt a táskát vettem. Nekem nagyon bejött. Tökéletesen illeszkedik benne. Kemény tok.
Alatta elfér a töltő. -
Vpeter74
csendes tag
válasz VincentVG #28 üzenetére
Hát kb én is így vagyok ezzel. Nagyon sok tesztet megnéztem,,volt azokban minden..rengeteg jó és nagyon sok rossz vélemény. Én azt gondolom ,h ha úgy állnak hozzá az ASUS részéről mint ahogy a DECK estében (mondom úgy ,h nekem sosem volt Deck ) hogy folyamatosan jöttek rá a frissítések és a játékokat optimalizálták . Akkor sokkal jobb lesz ennél is.
Én tokot nem az ASUS hivatalos márkát vettem amit hirdetnek , hanem egy neve nincs márkát. Olvastam ,h a hivatalos ASUS tok szépe és jó, vízálló..stb,, Viszont nem kemény tok és ugyan úgy elnyomódhatnak a gombok és az analóg karok ha benne van. Talán az Emag -on írták véleménynek de nem biztos.
Amit vettem az tökéletes , elfér benne minden. Vízálló, keménytok. Plussz vettem szilikon tokot a gépre ,ami sztem a legjobb megoldás még. Nem koszolódik, tökéletesen illeszkedik,, nyugodtan le lehet tenni az asztalra, nagyon jó kézben,,nem csúszik, pontosan van minden kivágás ,h a ventilátorok is tudjanak működni rendesen. -
Vpeter74
csendes tag
válasz VincentVG #26 üzenetére
Értem. Hát remélem nekem sem lesz többször mert eddig nagyon stabil volt.
Arról van valami infó ,h a külső VGA kártyát.( xg mobile).azt nem lehet már többet itthon kapni? Nem azért ,h azonnal bele akarnék ruházni csak kíváncsi voltam ,h mennyiért lenne..de egy üzletben sem lehet kapni.
Sem régebbi típust sem újat. -
Vpeter74
csendes tag
Sziasztok.
Akinek van Ally.. volt már olyan ,h nem működött a két gyors gomb ( bal oldalon az armoury crate ,,illetve a jobb oldalon ami a beállításokat előhozza) ?
Tegnap 2 szer is le kellett törölnöm a frissítéseket hozzá és újra telepíteni mert csak a program menüből indult el..de ott is folyamatosan scanelt és meg sem jelentek az előző beállítások.
Nem tudom mitől volt..normális működés után a következő bekapcsoláskor így indult el.
Az újra telepítés után szerencsére működik és azóta nincs semmi..de furcsa mert 2 hete nyúzom és semmi gond nem volt vele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i5, 16/512GB, touchbar, garancia
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
- Macbook Pro 14" M3 Pro - 2024 gyártás, 18/512GB, 100%, Apple garancia, doboz
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest