Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
Ez tényleg fasza. Én meg épp tervezek majd egy ilyen kis gépet venni. Csak egyenlőre éppen beszélem rá magam. Ps5 mellé venném, game passhoz mondjuk. Épp néztem, hogy az Asus oldalán ír hozzá 3hónap grátisz game passt, máshol ezt nem látom. Rengeteg videót, tesztet, mindent néztem már a gépről, én csak hálózatról használnám, a ps vitát se hurcoltam soha. Mondjuk rég pc-ztem már, újra bele kellene rázódnom. Még filozok....
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
consono
nagyúr
Én pont a lokális streaming miatt térek vissza meg vissza ahhoz, hogy a notimat lecserélem egy Ally-ra vagy SteamDeckre, csak én Xboxon akarom ezt csinálni Jó lenne nem az asztalnál ülni egész nap, még meló után is
Ja, meg mivel a noti is monitorra van kötve és 90+%-ban külső billentyűzettel és egérrel használom, dokkolva az Ally is mindenre elég lenne...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
feherzaj45
csendes tag
Szia! Sajnos nem mert az a kábel ami a videokártya jel és a táp is egyben a stationröl azt sehol nem lehet kapni, így az üzlet vissza utalta a pénzt. Az Asus csak annyit írt hogy nem tudnak annyit gyártani hogy mindenhova elég legyen. A gyári töltő és dokkolót már levették az oldalról mert olyan régóta hiánycikk.Van egy angol üzlet ahol "van" kábel de a hozzászólásokból kiderült hogy onnan még nem érkezett meg semmi.
-
VincentVG
senior tag
Igen nekem is onnan jon a legtobb info + reddit. Ha esetleg talalsz jo angol nyelvu Ally forumot, szolj majd pls. itt a prohardveren nem igazan lett nagy elet ezugyben, ( azt leszamitva amikor a bejelento cikk alatt, meg latatlanban fikazni kellett - de teny, ez egy retegtermek. es nem olcso.
-
VincentVG
senior tag
a VRAM allitgatasra gondolsz? 1x kiprobaltam en is amikor ment ez a tema a youtube on, de azzal a 2 jatekkal amivel eppen jatszottam semmit nem vettem eszre szval szepen visszaallitottam.
majd amivel meg kiserletezgetni akarok az custom teljesitmeny kb 18-19W kornyekere, ez asszem performance es turbo koze esik, es van ahol pont az lenne a sweet spot..
-
VincentVG
senior tag
tied a gep, arra hasznalod amire szeretned es ha ha kell, ott a power.
nekem a GTA5 antialiasing nelkul fullHD-ben akkora elmeny volt, h ott dontottem el h tuti megtartom. ( meg ha 80-90%ban en is inkabb indie cimekre fogom hasznalni. baaar pl FIFA is elegge porgeti ha 60fps-t akarok )
-
VincentVG
senior tag
"Én a belépésnél az ujjlenyomat olvasót sem mertem beállítani , pedig elvileg van benne..mert sokszor jártam már úgy ,h telefon,laptop is kínlódott..nem akart be engedni ..stb.
Megnézem amit mondtál mert jó lenne ha tényleg simán tovább menne egy gomb nyomással"ujjlenyomat cuc nekem eddig hibatlanul ment mindig, apple termekekbol jovok ott eddig sosem volt gond, szval biztam benne egybol.
kozben rajottem h a gomb "benyomas" mellett csak ugy megy ha visszaallitom desktop vagy auto-ra, es akkor ha behuzom a nyilat jobbrol ugy oke a klikk.
csak ugye van par jatek ami nem szereti ha auto-n marad es nem latja a gombokat rendesen.("nehogy mar" kepernyot kelljen nyomkodnom, - ezert nem jatszottam sosem telon. )
majd valamikor en is osszekotom monitorral, billentyuzettel, mert szeretnek par emulatort kiprobalni. ( potolni pl nintendos cimeket, etc )
de annyi minden jott a game pass-el h nincs ra idom..
-
VincentVG
senior tag
nem volt ilyesmi nalam, de nem lepne meg ha a vegtelen windows vs game vs driver-bol adodna h biztos lesz par verzio ahol nem fut atombiztosan mint egy sony psp-n anno.
olyan van h ( dave the diver ) hibernate allapotbol visszalepve azt irja h "nem valaszol" a progi, de ha kepernyoben "ranyomok" - visszajon es megy rendesen.
engem az (is) bosszant h pl sign in-nel ( windows belepes ) minden egyes alkalommal kell hasznalnoma a touch screen-t, nem tudom elerni h pl egy X gombbal lokjem tovabb. vagy csak en benazok nem tudom, de volt mar h tovabbment.
-
VincentVG
senior tag
koszi, jonak tunik. nekem kozben megjott a gyari. ( 24 oran belul, szval well done asus hungary)
alapvetoen tetszik, a design bejott fotorol is, nekem kb a merevitese is eleg lesz, nyilvan nem full kemeny ez igaz.
ami nem oke - vagy csak bantja a szememet az az h van egy tepozar resz ami pont a screen -re csukodik ra. eleg puhanak tunik, de azert.... hm.. gondolom teszteltek es nem karcolodik. nagyon remelem.... -
VincentVG
senior tag
En is azt varom h az ASUS nem engedi el a kezet es hosszu tavra terveznek. minden hibaja ellenere a tapasztalat az h folyamatosan szivesen veszem elo, napi 2 orat min. mindig hasznalva van es ez a legfontosabb.
Valahogy nem lattam ezt az elozo kommentedet, ugyhogy mar nem tudom megkerdezni melyik tokot vetted es tegnap megrendeltem a gyarit... meglatjuk.
Amivel meg kuzdok es nem jottem ra, az a gombkiosztas at"setup"olasa bizonyos jatekokra. olyan mintha nem engedne barmelyik gombot barhova, es nem is irja "felul" a config ot adott jatekon. na mind1. tudok vele egyuttelni csak bosszanto. majd meg lehet raturok neten vagy csak szimplan bug(os meg es hatha javitjak..)
-
VincentVG
senior tag
jo kerdes. xg mobile reszet nem kovettem. de maga a forgalmazasa is eleg furcsa, en hetekig vartam h valahol hatha ki tudom probalni, aztan amikor venni akartam epp az sem volt tiszta h az asus oldalrol erdemes e megrendelnem ( 4-6 hetet irt, ami mglepett ). igy vegul itt a kollega tippjevel emagos akcios vasarlas lett. most a tok vasarlas is ilyen bena h keresgelem hol van, rendeljem, atvegyem. lehet h csak en voltam naiv es valszeg annyira niche termek, h nem eri meg nalunk a forgalmazasaba/marketingbe nagyobb energiat belerakni. ( egy jo egy eves eladott darabszamra nagyon kivancsi leszek ). en amugy szeretem minden hibajaval egyutt, pontosan azt kaptam amit vartam - ( 30+ youtube teszt vegignezese utan - )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i5, 16/512GB, touchbar, garancia
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
- Macbook Pro 14" M3 Pro - 2024 gyártás, 18/512GB, 100%, Apple garancia, doboz
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest