Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz CHIPman #21280 üzenetére
Egy másik gép miatt utánakérdeztem, DDR3L-t kell venned mindenképp sajnos. A 1,5V-os modul instabil lehet a gépben, így valós, amit az asus faq ír.
(#21284) telefonfulke:
Az egy low voltage modul, amit kinéztél, az kell neked, igen. Elvileg megy dualban, ezt asymmetric mode-nak hívják. Gyorsabb, mintha single channel lenne, de kicsit lassabb, mint a normal dual. Nem hiszem, hogy éreznél különbséget amúgy.(#21285) Adammer:
Ahogy már írták előttem, nem igazán ajánlott win7-el szórakozni egy olyan gép esetében, ahol nincs gyári támogatás hozzá. Megoldható, de kínlódás lenne, nem ér annyit. Instabil lehet a rendszer működése, bizonyos hardverek nem működnének rendesen, bármilyen hülyeségbe bele lehet futni.(#21287) KisBundi:
Hát őőő... Egy időben valóban javult a helyzet, de az elmúlt kb 1-1,5 évben szvsz elég érdekes gépek kerültek piacra az asustól. Nyilván vannak normálisak is persze, de sok az elégtelen hűtésű gép, több bios letérdelésről is olvasni mostanság. Az anyagminőség is eléggé furcsa pár gép esetében és itt nem feltétlenül a burkolatokra gondolok. És bár ez nem enyhítő körülmény, de a többi gyártónál is ez van, esik a színvonal. De azért is tettem offba, mert ezt nem lehet ráhúzni egy komplett gyártó összes termékére. Én jobb szeretek adott típusokról véleményt alkotni.(#21290) Davidoff91:
,,Miért oltanak le mindenkit aki Asus laptopot akar venni?"
Ha kicsit huzamosabb ideig elkezded olvasgatni a noti vásárlós topicot, akkor egy idő után fel fog tűnni valami. Nem akarok bántani közülük senkit, mert tényleg vannak ott tapasztalt, segítőkész emberek is, de maradjunk annyiban, hogy egyeseknek egyéb érdekei is fűződnek az ajánlott gépekhez, nem csak a kérdező segítése.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- Ukrajnai háború
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik