Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
Hoppá.
Csak annyit kellett tennem , hogy levetkőzöm a berögzült arcade módit.
Átváltottam belső nézetre, asistokat kikapcsoltam, most rettegek ha jön egy kanyar, ez kellően óvatossá tesz.
Élvezem is Még a végén ráfüggök.---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
Mondom én h nem nekem való
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
válasz RobbyJr #7102 üzenetére
Igen eddig arcade autós játékok voltak csak.
De az h karrier módban nem tudok egy tiszta kört se menni megcsúszás nélkül, az lehet egy jel, h ez nekem nem való, kvázi el se kezdődött a karrierem és véget is értszerk : "erősek az autók" ez oké , de elengedett gáznál is kicsúszik kanyarodás közben ? olyan mintha full jégen mennék .
[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
Hali , barátkoznék a game -el.
De hiába van 100 ra véve a stability controll így is csúszik pörög.
Carrier módban ezt ignorálja?---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Infra távkioldó k canon nikon olympus sony pentax gépekhez ML-L3 RM-1 RM-2 RC-6
- 1m 2m 3m 5m 10m 20m TGreen HDMI DVI kábel kábelek v1.4 3D FullHD + Ethernet csatorna
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X 8GB LHR
- WD My Passport 2 terrás!
- cat5 cat5e cat cat6 cat7 UTP FTP fali patch lengő kábelek és RJ45 RJ11 csatlakozó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest