Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Mikor lesz Nordschleife ACC-ben? Mischa Ch. már ugye tesztelgette, nagy hír volt mindenhol.
-
Chrys_
addikt
Ez sima AC-ben akkor van, ha a custom shaders patch telepítve lett. Megoldás a legfrissebb verzió telepítése, legalábbis ott.
-
Chrys_
addikt
Fanatec CSW v2 BMW GT2 kormánnyal. A d-pad az ACC-ben jobbra tekerve mindig vált full screen/windowed módok között (ez WIN alatt ALT+ENTER, ACC-ben pedig F11, az F11 nincs bindelve a játékban egyáltalán), pedig ez csak az "Increase ABS BIAS" beállítása. Hol lehet ezt a funkciót a kormány gombjától függetlenné tenni?
-
Chrys_
addikt
Jó is az a Bratwurst, az lesz a vacsora ma
-
-
Chrys_
addikt
Kipróbáltam egy BMW M2 online versenyt Monza-ban, valahogy a hibázások ellenére sokaknak bejött, chatben írták a 20 perces race után.
-
Chrys_
addikt
Most beállítottam én is a TrackIR-t, már régen használtam az AC-ban is. Vissza kell szokni hozzá
Az új GT3 Porsche nekem érdekesnek tűnik, kanyarba érve mintha alulkormányzott lenne, kijáraton meg érzékeny a gázra és már farol is kifelé. De azért fun
-
Chrys_
addikt
Ott pl. tényleg hiányzott Volt egy verseny, amit P1-ből kezdtem (de csak azért, mert a pro-k nem mentek qualin ), első kanyarig még megvolt a pozíció, ott viszont egyből utolsó lettem, mert valaki nagyon elnézte a féktávot hátul.
A visszaforduláskor rengeteg időt veszítettem, nem próbálkoztam többet a kuplungpedállal. Ma viszont tényleg megnézem újra.ACC-ben nincs votekick? Volt egy idióta, aki direkt tönkretette az egyik versenyt. Én visszaléptem a boxba és néztem, mit csinál, az élmezőnyt is ki akarta szedni amikor kört akartak neki adni, mindenki lelassított (Spa).
-
Chrys_
addikt
Valaki mondja már meg, hogy kell ezekkel a GT autókkal állóhelyzetből rendesen elindulni
Kis gáznál 1-be kapcsolva lefullad, nagy gáznál meg rángat (azt értem, hogy miért). Én úgy indulok, hogy nagy gázt adok először, aztán elveszem és kisebb gázpedál állással gyorsítok az első métereken. Lehetséges, hogy ez nagy időveszteség, de jelenleg nem tudok jobb megoldást.
Még jó, hogy az eddigi versenyeken guruló rajtok voltak -
Chrys_
addikt
Milyen programokat lehet/érdemes letölteni ehhez? Hasonlóra gondolok, mint ami AC-nál van: gumihőmérséklet, pit-stop stb.
-
Chrys_
addikt
válasz Forestgreen #931 üzenetére
Vagy csak próbáld meg admin joggal indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest