Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkac79
tag
Boldog karácsonyt fórumtársak!
-
Qkac79
tag
Frissítve:
Név: Prohardver Forum Fun
Jelszó: PH2020
Szükséges DLC-k: Dream Pack 3, Porsche Pack III
Pálya: Spa
Autók:
BMW Z4 GT3
Lamborghini Huracan GT3
Porsce 911 GT3 R 2016
McLaren MP4-12C GT3
Mercedes-Benz AMG GT3
ABS: Factory
TC: Factory
Férőhelyek: 24
Discord -
Qkac79
tag
Frissítve:
Autók:
BMW Z4 GT3
Lamborghini Huracan GT3
Porsce 911 GT3 R 2016
McLaren MP4-12C GT3
Mercedes-Benz AMG GT3
Discord -
Qkac79
tag
válasz
guftabi96 #9477 üzenetére
Meg vettem a dlc-t brutálisan akciósak most a steam-en, autóztunk tusival egész nap. Tényleg igyekszem úgy állítani a szervert, hogy mindenkinek jó legyen, de ez egy nehéz feladat. Nektek kell kompromisszumra jutnotok. RaceRoomot én már annyira nem kedvelem, jó sokat Race07-eztem, de már nem szeretnék azzal játszani.
Remélem sokakkal sikerül találkozni. Hátha lesz belőle egy hosszabb ideig összejáró, kellemes társaság.
-
Qkac79
tag
Frissítve:
Autók: BMW Z4 GT3, Porsce 911 RSR 2017, Mercedes-Benz AMG GT3
Discord -
Qkac79
tag
Jó reggelt!
Amíg nem lesz jobb megoldás, indítottam egy szervert az autókázáshoz. Ez egy kvázi otthoni gépen futó AC szerver, szóval a szolgáltatótól eredő netes malőrökért, az esetleges bukfencekért előre is elnézést kérek, és kérlek kezeljétek ezt ennek megfelelően. A szerver alapvetően futhat 0-24-ben egészen január 6-ig. Az adatok hozzá
Autók: BMW Z4 GT3
Férőhelyek: 24Mindenféle segítséget kikapcsoltam, én így szerettem ezzel játszani, de igyekszem megtörni a tömeg nyomása alatt.
Ha valamin változtatni szeretnétek, csak szóljatok.
Jó szórakozást mindenkinek!
-
Qkac79
tag
Elnézést kérek, a külső, bérelt szerver beállításait küldtem el neked. Nálam alap portokkal ment. Vannak porttartományok, amiket nem lehet használni, de azért elég sok marad, amin megy, nem gondolnám, hogy a szerver beállításainál lehet a gond.
Ha a routeren megvan az átirányítás, és a tűzfalon is átengedted a portokat, akkor bizony annak mennie kell. Diginél csak szimplán betelefonálsz és kéred a routolás kikapcsolását, ennnyi. Ellenőrizni úgy tudod, hogy egy bármilyen weboldalon, mint mondjuk a whatismyipaddress, meglesed mit ír IP címnek, és ha az egyezik a routered oldalán a WAN IP címmel, akkor nincs routolás, ha nem egyezik, akkor van és ki kell kapcsoltatni.
Ha a NAS-od eléred, az már jó jel, de önmagában nem jelenti, hogy nincs routolás, mert kérdés, hogy hogyan éred el. Közvetlen IP kapcsolaton keresztül, vagy valami neten keresztül kapcsolódó szolgáltatáson keresztül, és akkor még ott van az uPnP funkció is, ami bekavarhat. Nekem az ESET-től csak az Antivirus van, nem a Smart Security, mint nálad, nem tudom, hogy az mennyire veszi át a feladatot a Windows tűzfaltól. Lehet, hogy nem elég csak azon engedélyezned, ha mellette fut a Windows tűzfal is. Akkor mindkettőnél kell engedélyezni a portokat. Elsőre kicsit bonyolultnak tűnik a hálózat, de nem olyan vészes.
Első körben ellenőrizd a szolgáltatót, hogy routol-e, ha igen, kapcsoltasd ki, majd kapcsold ki a Smart Security-t és a Windows tűzfalat is és próbáld meg így. Így menni kell. Aztán egyenként kapcsold vissza a tűzfalat és próbáld meg a szabályokat létrehozni.
-
Qkac79
tag
Az ACC nekem is nagyon furcsa még, egyelőre kevésbé kedvelem a fizikáját, mint az AC-ét. Ettől függetlenül én is szívesen összefutnék körözgetni, holnaptól leteszem a lantot és szinte bármikor ráérek. Jelezzetek már itt valahogy, ha csatlakozhatok valahova. Megköszönném.
-
Qkac79
tag
Szia!
Nekem a lenti képeken látható beállításokkal ment gond nélkül.
Figyelj rá, hogy a routeren is kell a port átirnyítás és ha be van kapcsolva a windows tűzfalad, akkor azon is kell engedned a bejövő kapcsolatokat, az adott portokon, és/vagy az adott programnak. Windows 10 alatt már nem mindig segít a tűzfal kikapcsolása, bizonyos funkciói még akkor is mennek, fura módon.
Plusz a szolgáltató is bekavarhat, például a Digi szereti egy ideje plusz alhálózatba szervezni az előfizetőit, így a nálad a routerben látszó WAN címed, valójában egy digis, belső hálózati cím, és kintről egyáltalán nem találnak meg, külön kérni kell, hogy kapcsolják ki a routolást.
Maga a szerver egyáltalán nem eszik sokat, szerintem ha a játék is jól fut a gépeden, akkor bőven elfér mellette egy dedikált szerver. Memóriát már nem is fogyaszt, hanem termel.
-
Qkac79
tag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki saját, dedikált szerver beállításokban?
Az alap szerver beállítása abszolút nem gond már, minden működik, de szeretnénk használni 2-3 plugin-t (stracker, track cycle és minorating), aminek a beállításaival már meggyűlt a bajom.
Illetve ha esetleg tudok ezekre alternatívát, az is jó lehet.
A cél annyi lenne, hogy legyen egy online felületünk, ahol láthatjuk a bajnokságunk állapotát, köridőket, ilyesmit (ez lenne az stracker), legyen mellette valami automatikus szűrő, hogy kiket enged be az alapvetően nyílt szerver (ez lenne a minorating) és extraként ha nem kellene folyton újraindítgatni a szervert egy egyszerű pályaváltáshoz, hanem lehetne ezt a játékon belül, admin paranccsal megoldani (ez lenne a track cycle), akkor az már maga lenne a kánaán.Ha bárki tudna segíteni ezek bármelyikében, roppant hálás lennék.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- BestBuy ruhás topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest