Új hozzászólás Aktív témák

  • PR0JECTNR56

    addikt

    válasz trialboj #9722 üzenetére

    Az AC mindig is az a játék volt, amire rá kell szánni az időt, mert nem egy plug&play élmény, mint a Gran Turismo Sport online rendszere például. Ez egyértelműen a játék negatívuma, ha alkalmi játékosként térsz be, de közel sem jelenti azt, hogy ne lennének benne normális közösségek vagy korrekt online ligák (amatőrtől a pro szintig).

    Itt alapvetően neked kell eldöntened, hogy szeretnél-e több időt szánni rá, hogy megnézd az újdonságokat és változásokat, valamint nyomon kövesd őket. Amennyiben nem, akkor vannak komfortosabb alternatívák: ACC, iracing vagy a Codemasters F1 sorozata (ami nyilván nem egy nagyon nagy szimulátoros élmény, de a formula autózás prominens darabja) vagy konzolon a Gran Turismo Sport.

    Amennyiben igen, olvasd tovább ezt a hozzászólást és nézd át az SRS oldalát.

    Szándékosan nem adtál egy linket sem?

    Értékelem az offenzív feltételezést, de hagyj kérdezzek én is néhány dolgot, még mielőtt érdemben tudnék segíteni.

    Említetted, hogy hosszú kihagyás után tértél vissza, a Content Manager, Custom Shader Patch és SOL trióval mennyire vagy képben? Jelenleg ezek az AC alapjai (online módban is), így rengeteg szervernél a belépés is ezekhez kötött, ezzel egyidőben nyilván visszaszorult a vanilla tartalmakat preferáló szerverek száma.

    Milyen tartalmak érdekelnének AC modok kapcsán?
    Autók tekintetében: Prototípusok, Endurance, GT3, JDM, Formula, Historic classic, DTM, Tuner, Exotic autók is érkeztek.

    Pályák kapcsán: A fontosabb megjelenéseket belinkeltem ide a fórumba is (visszaolvasva megtalálod őket), de Chosen is kért egy "best of" listát, úgyhogy screenshotolom majd a gyűjteményem és mindenki tudni fogja melyik verziót érdemes kipróbálni az adott pályából.

Új hozzászólás Aktív témák