Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz Scholes9 #650 üzenetére
Az a baj hogy szerintem a far cry 4 se lesz jobb ugyanaz a hulladék pocsék ukrán gagyilátor csapat kókányolja azt is Ubisoft Kyiv:
2009 Tom Clancy's H.A.W.X
2009 Assassin's Creed II
2010 Assassin's Creed: Brotherhood
2010 Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
2011 From Dust
2011 Driver: San Francisco
2011 Assassin's Creed: Revelations
2012 Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier
2012 Assassin's Creed III
2013 Assassin's Creed IV: Black Flag
2014 Trials Fusion
2014 Far Cry 4
2014 Assassin's Creed: Unity
2015 Assassin's Creed: Rogue[ Szerkesztve ]
-
bigbadforty
tag
válasz Scholes9 #676 üzenetére
Amire pénzt költök néhanapján az a LoL, mert azok a fejlesztők szétnyalják a community seggét, és függetlenül a műfaj kedvelésétől látszik is, hogy hol tartanak egy ingyenes játékkal.......Activision folyamatosan csalódást okoz, a Destiny is egy felhypeolt average game lett szerintem, az új COD Watch Dogs szintű futást produkál, EA-t meg szerintem hagyjuk, Ubi meg ugye megint bizonyított....
Blizzard meg Valve ami maradt jól mondod, de én legbelül drukkolok a Respawnos srácoknak, hátha sikerül oda feljutniuk mondjuk egy Titanfall 2-vel, mint ami a COD 4-el sikerült nekik.
És amit írtál, hogy nem kell megvenni: Ha mi fórumozók nem is vesszük meg, tudod te hány olyan 12 éves van, hogy apaaaaaaaa kell az új assassin, jaaajjj nem fut jóóóól veszel két TITANT?????? És ez tehetősebb országokban még brutálisabb. Szóval a COD meg az Ubi se fog sose becsődölni ezek miatt sajnos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest