Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ASSASIN'S CREED ORIGINS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Rég nem játszottam már ezzel a játékkal. Sok frissítéssel ezelőtt.
Közel sem vittem még végig.
Amikor játszottam ,akkor nem volt benne az ellenfél felskálázása a szintemre.
Most meg elővettem megint, játszottam kicsit és 2 sima katona majdnem megölt, alig tudtam elmenekülni előlük. Ki lehet kapcsolni ezt a funkciót valahol? Mert így nekem nem élvezetes a játék. -
Nuada herceg
őstag
A vásárolható lovak között van különbség?
Teszem azt az 1500 aranyba kerülő ló többet tud, gyorsabb, mint a 200-ba kerülő? -
Nuada herceg
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha majd megveszem a season passt, például 1-2 hónap múlva. És addig jön ki valami kontetnt a játékhoz, akkor a későbbi vásárlással megkapom azokat a tartalmakat is, amik már kijöttek, vagy csak azt, ami azután jön? Vagy ez hogy működik, tényleg nem tudom, nem volt még egy játéknál sem passzom.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
IntelKiller7 #809 üzenetére
Most bohóckodtam a sivatagban, a pilamisok környékén, hát baromi jól néz ki.
Még azért messze vagyok a piramisoktól, szóval nem az árnyékukban mászkálok, de tényleg vagány..
Ez a homokvihar... Meg hogy össze vissza hallucinálgatok a sivatagban vágtázva, de még kergetem is a hallucinációkat, mikor tudom, hogy úgy sincs ott semmi, senki. -
Nuada herceg
őstag
Sziasztok!
Gondoltam beköszönök. Látom Ti már végeztetek a játékkal, én még csak most kezdem...
Tegnap vettem meg, eddig 3,5 órám van benne. Tetszik a játék, ami utoljára nagyon megfogott, az a Witcher 3 volt. Szerencsére itt is érzem a bizsergést!
Nem egyszerű a harcrendszer számomra. Kontrollerrel játszom, de a harcnál nyomkodok mindent össze-vissza. Szerencsére könnyű módban játszom, így általában nyerek a harcokban.
Van rá mód, hogy "könnyen" pénzt szerezzek benne?
Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest