Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Last Epoch
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Megnéztem ilyen ps4pro meg pc max set. játékmenetet, valóban nem vészes a különbség !
Mondjuk HDR lehet itt és ott is, persze ha van megjelenítő hozzá. meg valódi is.
Egyébként élesség meg textúrák ( távlati domborzatnál, inkább ) és árnyékok amit kivettem, a pc javára. Meg frame esetleg.Mondjuk én még kifejezetten csúnya dologgal nem találkoztam, leszámítva hogy tüzet felhőt pixelesnek találtam, pláne ha felraktam élesítést, meg némely távlati domborzatra is igaz ez.
De AA és DoF On , sharp kivéve reshadeből....így lágyabb lett az egész, természetesebb nekem, szebb, effektben is. ( Reshadeből csak kamu HDR maradt meg )
Egyébként ha a felhőt bírja a gép, az nagyon jól tud kinézni....tegnap is csak néztem ahogy jött a vihar, és gyülekezett a sötétség odafenn.De a méregetést, meg kinek mi tetszik mi nem ésatöbbi, be is fejeztem. csúnya világ ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Politika
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest