Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junhum
tag
Nem értek hozzá, nem tudom hogy mi köze lehet én csak hangosan tippelgetek, hátha valaki találkozott ilyennel.
Egyébként tényleg driver baja volt. Megnéztem és ch360g chipbvan rajta, leszedtem hozzá drivert és jó!
Most már csak azt kéne megcsinálnom amin elvileg bootloadert cseréltem na az most nem jó! Azt ugyan úgy nem látja a pc mint eddig a másikat. Lehet az a probléma hogy az Unoval csináltam és azon más a soros port chip?Your Workout Is My Warm-Up so Shut The Fuck Up And Train
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B70-80 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B50-70 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Canon EOS 400D DSLR fényképezőgép
- Bomba ár! Lenovo Yoga 460 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-10GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest