Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ekkold #21371 üzenetére
Nem szívesen vitatkozom Veled, mert ez mégis a Te asztalod, de ilyen felhasználásra szerintem eléggé overkill, amit leírtál. Én az akkus kisautómnál annak idején 2db 10k ellenállással oldottam meg, az 0.2mA fogyasztás többletet okoz, ami nyilván sok, ha a cél mondjuk fél évnyi üzemeltetés egy feltöltéssel, de egy kisautónál gyakorlatilag mérési hibahatáron mozog.
A mérési pontosság meg olyan dolog, hogy én csináltam már analóg komparátorral akkufigyelést, körülbelül 3.2V-nál elkezd villogni egy visszajelző LED, ennél pontosabban ezt igazából felesleges megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- bambano: Bambanő háza tája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Magisk
- További aktív témák...
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Enermax Revolution 1000W Gold Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 750W GOLD Moduláris Tápegység
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 100% - 128 GB, Space Black - Használt, Karcmentes Állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest