Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vviktor1
aktív tag
válasz
ekkold #17856 üzenetére
Megfigyelve a kimaradás nincs összefüggésben a kijelző frissítéssel, ma délelőtt egyszer sem akadt meg (mondjuk kicseréltem az erősítőt alatta egyéb okok (esztétika) miatt, nálam külön készülékként van megépítve hifi toronyba) Ha dupla klikket nyomok a rotaryn (óra mód) akkor írja a wifi jelszintet, ez ilyen -60- -69 Db-t mutat a mostani helyén ahol szeretném hogy jól működjön, ezt mondjuk nem tudom mit takar, próbából áttelepítettem közvetlen a router mellé, ott -40-50 között írta) ott sem szakadt meg az adás természetesen, lehet inkább egy külső wifi antenna irányába megyek el, valahova a készülékdoboz hátára felhekkelve, ennek a helyét még keresem hova is kéne rákötni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- bambano: Bambanő háza tája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Magisk
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Enermax Revolution 1000W Gold Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 750W GOLD Moduláris Tápegység
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell 17-7779 2in1 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 17,3" Touch I Nvidia I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest