Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Úgy alakult, hogy új hobbi projektet kell indítanom a meló helyen.
Egy soron lejövő dobozokat kellene megszámolni. Vagyis inkább a nem termelő időt kellene detektálni.
Valami olyan metódust szeretnék kreálni (esp32 alapon), ami ha megy el előtte termék, logol egy időt (amit valami net idő szervertől kér le előtte), ha nem megy, akkor is. Az adatokat meg valami felhőben menti ki.
Azaz csak a fázis váltások érdekelnek. Az, hogy 70 percig egyazon státusz van, nem érdekel. Csak az, hogy ha megy a gép, akkor mennyi a doboz/perc mutató, és az, hogy mikor megy, mikor nem a gép.Találtam egy infra közelségérzékelőt, ami megtetszett.
OMCH M12 Laser Diffuse Photoelectric Sensor 15cm Adjustable min spot 0.5mm detection range 20-300mm HG-J12-D15 PNP NPN 3-wireHa jól értem, akkor ez a kettő típus (NPN, PNP közül az NPN az, amihez nem kell szintilesztés, de az, hogy NO, vagy az NC jelölés mit jelent, nem sikerült elsőre megérteni.
Ennek a megfejtésében esetleg tudnátok segíteni?A működése ezeknek a kapcsolóknak jól értem, hogy kicsit olyan, mint az enkódereké. Csak itt egy csatornán jön ki egy O/I jel, és így nem is kell nézni, hogy merre forog, hisz csak egy jel van.
Volt esetleg hasonló már másnál?
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest