- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
válasz PindurAnna #8441 üzenetére
"hogy annyi minden túl van lihegve már a gyereknevelésben."
Ezzel a mondattal a szövegkörnyezetből kiragadva egyetértek. Azonban a mondandód többi részével nem.
Leírod, hogy mit csináltál, mennyi időt vezettél baleset nélkül és nem volt gond. Ez nem meglepő. Amíg baleset nélkül vagy szinte minden biztonsági eszköz felesleges. Leírod, hogy egyik alkalommal hátulról beléd jöttek és akkor se volt gond. Örülök neki, csak hát a video egy frontális ütközést szimulált, nem igazán hasonlítható össze a kettő. Nem tudom, milyen erejű ütközésed volt, de 2 hátulról belejövést már én is átéltem utasként. Szinte észre sem vettem, pedig az egyik alkalommal olyan erős volt, hogy kiszakadt a bal hátsó kerék.
"Anno hol voltak ilyen dolgok és felnőttünk..."
Persze, aki meg nem, az nem tud szólni, hogy bocs én nem nőttem fel, én meghaltam, mert nem vettek a szüleim gyerekülést/nem kötöttek be, vagy szarul kötöttek be/stb. Összehasonlításképpen az 1970-es években viszonylag kevés autóval 1300-1500-an haltak meg évente, addig mára ez a szám lecsökkent 6-700-ra úgy, hogy a forgalom durván növekedett. Szóval a technika igen sokat tud segíteni, hogy felnőj.
Erre a típusú marketingre én is haragszom, mert nem a kabát a fő probléma, hanem az, hogy nincs megfelelően meghúzva a biztonsági öv.
Apukámmal is veszekedtem egyszer az miatt, hogy miért rakok a konnektorokba ilyen védőizét. Ő is jött a szövegével, hogy "Anno hol voltak ilyen dolgok és felnőttünk...". Aztán közöltem vele, hogy mázlink volt, mert gyerekként alaposan megvizsgáltuk egyszer a konnektort és bátyámat rendesen meg is vágta az áram. Valószínűleg a Fi relé mentette meg az életét szóval nem sokon múlott, hogy bátyám nem nő fel. Akkoriban nem mertük elmondani szüleinknek aztán el is felejtettük, csak most előjöttek az akkori emlékek, így nem is tudtak róla. A másik szöveg az volt, hogy meg kell tanítani nekik, hogy nem nyúlunk konnektorba, mert máshol nincs ilyen izé. Ami igaz is, de a kettő nem zárja ki egymást, főleg, hogy ezek a műanyagok pár száz Forintba kerülnek csak.
-
imibogyo
veterán
Egyre jobban azt veszem észre, hogy annyi minden túl van lihegve már a gyereknevelésben. Mindentől védik óvják a gyereket és lassan már a levegőtől is beteg lesz.
Nagyon mélyen egyetértek... -
CharlieDrop
veterán
nem lihegek túl én tuti semmit.
Hosszú útra soha nem voltak beöltöztetve, de rövidre gyk fel sem melegszik úgy az autó, egyszerűbb volt úgy hagyni
most meg már nagyok
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
DeFranco
nagyúr
full lazára veszik a biztonsági övet, amikor berakják az élő gyereket, és érdekes módon az amúgy ötletes övösszetartó sem kerül elő. ha ráfeszítenék rendesen a kabátra, megfogná.
a crash teszt meg külön vicc, a könyökén lóg a gyereknek az öv. kockázd ki.
van az ötletben ráció amúgy, ez tényleg egy bizonyos fokú biztonsági kockázat, főleg ha nem feszíted rá az övet a gyerekre, de a videó nettó néphülyítés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s