Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz AMD Power #1901 üzenetére

Indulnak a bajok...(persze egyben irtó büszke is vagyok a mozgására)
    Asszony most írt, hogy kimászott a bébikompból a gyerek...
    Eddig az az egy "biztos pontunk" volt,,ha volt egy 5 mp-es dolgunk....beraktuk, és tudtuk hogy nem fog leesni, betörni a fejét, etc,,etc,,,ez most megszűnt... :(( :D

Igen a következetesség fontos,,,szerintem abból nálunk sincs hiány szerencsére...
    És próbálunk neki nagyon sokat beszélni, hogy minél előbb értse, amit mondunk,,
    Azt ,hogy "nem szabad, gyere el onnan" már érti,,,persze előfordul hogy lesz@rja... :DDD
    De olyankor próbáljuk elterelni a figyelmét, vagy végső esetben elhozni az adott helyről...
    Anyáméknak is mondtam (előfordul hogy vigyáznak rá) hogy ha olyasmit csinál, ne egyből ugorjanak oda, és szó nélkül hozzák el "onnan", hanem mondják neki mit csináljon,,,mert ha nem beszélnek hozzá,,,később fogja megtanulni....

Először ez is furcsa volt,,, hogy "mindent",de szinte tényleg mindent mondok neki mi történik a környezetünkben...(ez felnőttként agyrém,,,) de hiszem, hogy ezzel jót teszek,és hamarabb fejlődik,,,, :U

• Ghoosty

őstag

válasz AMD Power #1901 üzenetére

Én eddig 8 gyerekből tudok kiindulni.(ebből csak 1 saját, a másik még csak tolat) Ahol megvolt az odafigyelés és a határozottság, hogy mit szabad és mit nem, ott nem volt szétpakolás. Persze próbálkozások mindig voltak ezért a törékenyt mi is mindig elpakoltuk, de direkt hagytunk olyan dolgokat, amit szabad pakolni. Így soha nem volt ebből gond. Néha persze rá kellett szólni, meg volt, hogy rácsaptunk a kezére, de hamar megtanulta, mert sikerült következetesnek lenni.

Új hozzászólás Aktív témák