Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Stylewars_kp #14124 üzenetére
No, hát megvan a gyereknek 1 hete a készülék. Facebook, messenger nincs és erősen reménykedem, hogy hátha bezár az az intézmény, mire szüksége lenne rá.
Vibere van, hogy a barátnőivel és velünk tudjon chatelni ha szükséges. Illetve van zene alkalmazás rá. Nagyjából ezzel kell beérnie. Játék sincs raja.
Nem tudom, hogy ennek köszönhető-e, de nem nyomkodja órákig. Néha kézbe veszi, megnézi jött-e valami, majd megy játszani, de nem jellemző, hogy akár fél órát is nyomkodná. Használni azért használja, megdöbbentő milyen kreatívan természetes már nekik a használata.-
-
kisza25
félisten
gyerek koromban 4 órás vhs kazetta volt tele tom és jerryvel, amit rongyá néztem, meg még 2 kazetta miki meg donald és itt vagyok, élek. Persze valamilyen szinten korlátozni kell a dolgokat, de nehéz megmondani hol a határ
Sokat legózunk, játszunk tűzoltósat, rendőröset, mostanában már katonásat is (ez most jött nem tudom honnan) olvasunk, rajzolunk kiakózunk... de olyan jó amikor van egy 30 perc nyugi, mert mesét néz[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Real_Necro
veterán
A fiamnál még jobban korlátoztuk, de a lányomnál már kevésbé a tv nézést. Szeretnek mesét nézni, de nem dühöngenek, ha kikapcsoljuk.
Nem észleltünk beszippantást, idő után inkább játszanak valamivel és ott hagyják a tv-t. Sőt, ha nem kapcsolok, nem hiányolják.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
- Retró Gamer Laptopok 2003-2004 Gericom Blockbuster Excellence 1780 és HP Pavilion ZP5000
- 20 Éves retró gamer BMW világító házban, ABIT alaplap, Geforce FX videókártya
- Új bontatlan Ryzen 5 5600G processzor
- Dji Osmo Action 4 Adventure Combo új, bontatlan, 2 év garancia
- LG OLED65G29LA 2 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest