Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Üdv!
Nekünk is sokat cicizik még. Igazából ez most ebben a dög melegben érthető. Az neki folyadék, mintha inna. Persze mi itatjuk mellett is. Van 1-2 gyümölcsital plusz forralunk neki vizet és azt hűtjük vissza picit. De mellette eszik rendesen, csak válogatós.
A strandos téma végülis a ti dolgotok. Én nem merném. Igazából én magam se bírnám 35 fokban sokáig Szegény gyerek meg kipirosodik itt bent a 32 fokban is, leginkább ezért kellett a klíma.
A napos dolog akkor ijesztett meg igazán, mikor egy borús napon autószerelés közben fullon leégtem. Igaz akkor több órát voltam a szabadban, de nem sütött a nap! Mikor hazaértem akkor vettem észre, hogy rákvörös lettem és fájt a nyakam meg a kezem.
Szal tényleg nem akarok beleszólni, de ez az extrém UV veszélyes. Felnőtt embernek se ajánlott 11 és du 3 között a napon lenni, még 15 percet sem. A vízben meg még durvább, mivel a vízfelület visszatükrözi a napfényt, így a vízből kint lévő felület (fej nyak váll) duplán kapja az UV-t.
Ezért gondoltunk mi olyan wellness-re ahol van beltéri medence meg baba pancsoló. Nemtom párod hogy bírja egésznap a gyerekkel Biztos fárasztó lehet a strandon. Legalábbis a mienk örökmozgó, tehát a strandon is végig futkosni kéne mellette. Mindegy, majd jövőre.@Mika1227:
Igazából ez egy munkatársnak az ismerőse adta kölcsön. 15k / 2 hét. És a 32 fokos benti hőmérsékletről leviszi 27-re olyan 2 óra alatt. Ami már durván kellemes. Egyébként egy Alaska típusú 3,5Kw hűtőteljesítményű 1,3KW-ot fogyasztó dög nagy gépezet. 47Kg. És elég hangos. Végülis még kibírható, de nyilván éjszaka nem mehet.
Valamit muszáj volt, mert már nem bírtuk. Rendes split klíma meg beszereléssel mindennel együtt 110-120 alatt nem lett volna meg.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest