Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz föccer #434 üzenetére

Üdv!

Nekünk is sokat cicizik még. Igazából ez most ebben a dög melegben érthető. Az neki folyadék, mintha inna. Persze mi itatjuk mellett is. Van 1-2 gyümölcsital plusz forralunk neki vizet és azt hűtjük vissza picit. De mellette eszik rendesen, csak válogatós. :)

A strandos téma végülis a ti dolgotok. Én nem merném. Igazából én magam se bírnám 35 fokban sokáig :) Szegény gyerek meg kipirosodik itt bent a 32 fokban is, leginkább ezért kellett a klíma.
    A napos dolog akkor ijesztett meg igazán, mikor egy borús napon autószerelés közben fullon leégtem. Igaz akkor több órát voltam a szabadban, de nem sütött a nap! :) Mikor hazaértem akkor vettem észre, hogy rákvörös lettem és fájt a nyakam meg a kezem.
    Szal tényleg nem akarok beleszólni, de ez az extrém UV veszélyes. Felnőtt embernek se ajánlott 11 és du 3 között a napon lenni, még 15 percet sem. A vízben meg még durvább, mivel a vízfelület visszatükrözi a napfényt, így a vízből kint lévő felület (fej nyak váll) duplán kapja az UV-t.
    Ezért gondoltunk mi olyan wellness-re ahol van beltéri medence meg baba pancsoló. Nemtom párod hogy bírja egésznap a gyerekkel :) Biztos fárasztó lehet a strandon. Legalábbis a mienk örökmozgó, tehát a strandon is végig futkosni kéne mellette. :) Mindegy, majd jövőre.

@Mika1227:

Igazából ez egy munkatársnak az ismerőse adta kölcsön. 15k / 2 hét. És a 32 fokos benti hőmérsékletről leviszi 27-re olyan 2 óra alatt. Ami már durván kellemes. Egyébként egy Alaska típusú 3,5Kw hűtőteljesítményű 1,3KW-ot fogyasztó dög nagy gépezet. :) 47Kg. És elég hangos. Végülis még kibírható, de nyilván éjszaka nem mehet.
    Valamit muszáj volt, mert már nem bírtuk. Rendes split klíma meg beszereléssel mindennel együtt 110-120 alatt nem lett volna meg.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés