-
GAMEPOD.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia, én is inkább a külön perifériákat preferálom a mindent az egybe átalakítókkal szenben!
Nekem is van egy de már nem használom!Inkább azt javaslom, hogy ha tudsz inkább állj át mindenre Type-C-re!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , HIFI WALKER H20 , Sony NW-A105 Walkman , TWS monitor, One , RC Pilot
-
wm2
őstag
Milyen géped és monitorod van? Érdemes DisplayPort-osat nézni szerintem vagy olyat, ami HDMI 2.0. De rMBP-hoz ajánlott a DP inkább, mert az Apple sunyi módon mindent elkövet, hogy a HDMI-t ne szeressük. Általában a gyári adapterekkel nincs gond, a többi lutri. A kombinált picit jobban melegszik is és kényelmetlen ha a géped állandóan ide-oda pakolgatod. Ha csak 1-1 perifériát használsz érdemes külön donglekat venni. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 16" 2019 i9-9880HK !!! 16G /1TB SSD Radeon RX5500M/8G , Garancia, üzletből
- újszerű MacBook Air M3 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4021
- MacBook Pro 14" M3 Pro - 12C CPU / 18C GPU / 1TB SSD / 18GB RAM / Német bill. - ELADO VAGY CSERE!!
- 2db MacBook Pro 13" retina, Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest