-
GAMEPOD.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victory99
csendes tag
válasz SharpSA #123035 üzenetére
Nálunk a cégben most rendeltek Air-eket, amúgy előtte csak Pro modell volt, azokat szerettem is nyomkodni, végül az Air-t is nézegettem és ugyanezen okok miatt mint te, és amellett döntöttem. Nekem 16/512GB van, meglátjuk mire lesz elég, de ez első macbook szóval nem mertem most még 4 éves távlatban gondolkozni, meglátjuk hogyan tudok vele együttélni. Amúgy Pro -hoz képest a hangszórót sajnálom a legjobban, de én kaptam levásárolható kupont mellé, így Airpods helyett Beats Pill-t vettem Tökéletes filmezéshez is kompakt kis "házimozi rendszer", így végül annyira nem sajnálom, hogy ez a megoldás lett. Aztán meglátjuk milyen modellek jönnek ki most októberben meg tavasszal ha kiadnak új Air-t az milyen irányba fog változni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 16" 2019 i9-9880HK !!! 16G /1TB SSD Radeon RX5500M/8G , Garancia, üzletből
- MacBook Air M2 Megkímélt 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 85%/Magyar Bill./p4011/
- Macbook Air 13" M2 - 2024 gyártás, 8/256GB, arany, Apple garancia
- Macbook Air 13" M1 - 2022 gyártás, 8/256GB, Apple garancia, 99% akku
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/1TB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest