Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pontosan, mindenki azt írhat nekem, amit akar, egyáltalán nem érdekel, soha nem érdekelt hogy egy 128 milliomodik senki mit mond vagy ír egy online játékban, nem tudom magam felhúzni rajta, mert nem érdekel.
atua; ne haragudj, de mindig mondom az ilyennek hogy mit csináljon, vagy csak simán hogy jöjjön utánam, ő meg fogja magát és totál ellenkező irányba elmegy meghalni, majd irkálja a hülyeségeit chat-be. Ha én kapok egy nálam sokkal jobb társat, akkor szó nélkül megyek utána, olyankor nálam alap hogy ő a boss, én meg követem. Ilyen egyszerű ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest