Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
Végre megtaláltam a nekem való topic-ot.
Csá all.
Ő az lenne a kérdésem, hogy a Fairy Tail nevű animét érdemes-e elkezdeni. Láttam, hogy elég sok része van éppen ezért kérdem. Feleslegesen nem akarok időt pazarolni gyenge alkotásokra.
Vélemény?
-
Tirexi
addikt
Köszi az infót.
-
Tirexi
addikt
válasz Archanon #14606 üzenetére
Végre egy hosszabb és részletesebb leírás.
Hát az igazat megvallva én inkább az ecchi-ket nézem mert poénosak főleg az OVA-k.
A lista, hogy miket láttam végig az elég hosszú lenne szal inkább csak párat említek:
Bleach komplett, Full Metal Panic, FMP Fumoffu, To Love-Ru, Mayo Chiki!, Maken-Ki!, Medaka Box, C3 - Cube & Cursed & Curious, Kannagi, Kore wa Zombie Desuka S02, Maji de Watashi ni Koi Shinasai!!, Hyakka Ryouran Samurai Girls, B Gata H kei, High School DxD, Sora no Otoshimono, Sora no Otoshimono: Forte (személyes kedvencek), Ladies Versus Butlers!, KissXSis, KissXSis OVA, Elfen Leid (ez brutál volt), Ichiban Ushiro no Daimaou, Haiyore! Nyaruko-san, Yosuga no Sora, Freezing stb..Ami a legjobban bejön az az iskolai élettel összekapcsolt dolgok.
A "tucatshounen" jelentésével nem vagyok tisztában ezt elmagyarázhatnád, hogy mi. Annyit takar, hogy tucat verekedős? -
Tirexi
addikt
válasz Nova96 #14611 üzenetére
Köszi a címeket emberek, sokat meg fogok nézni közülük.
A Zero no Tsukaima-nak már lement a 4. évadja az F?? Az is egyik kedvencem.Ezeket a visszatérő poénokat hogyan kell értelmezni? Mindig ugyan az a poén ismétlődik egy részben vagy epizódonként változik?
Bár nekem mind1, hogy ismétlődik a lényeg, hogy akár hányszor feljön mindig lehessen rajta nevetni.A Queen's Blade-et is elkezdtem nézni már, elég jónak ígérkezik.
Bleach-nek lesz folytatása?
-
Tirexi
addikt
Most végeztem ezzel: Manyuu Hiken-chou
Nem volt rossz, érdekes világot építettek fel benne. -
Tirexi
addikt
Sora No Otoshimono kövi évadja mikorra várható?
Vélemény amúgy róla emberek?Nagyon ment az adok kapok benne Tomoki nem szórakozott. XD
-
Tirexi
addikt
-
Tirexi
addikt
-
Tirexi
addikt
válasz Nova96 #14734 üzenetére
Ja, hogy úgy... Értem. Hát Tomoki hozta a szokásos formáját és a csajok is.
Na meg végre jött egy elég nagy fordulat a movie-ban ami így meghökkentett egy kicsit.
De a vége.. hát a végében kicsit csalódtam. Megint az a tipikus animés lezárás amikor hirtelen puff vége van és csak nézel magad elé.
Ezt nem szeretem az animékben főleg azokban amikben az utolsó két részben történik meg a lényeg. Amire élveznéd bumm vége. Tipikus!!Ja és thx a fail linket.
-
Tirexi
addikt
válasz Darth_Revan #14818 üzenetére
Grat.
Ment a Like és a Sub. -
Tirexi
addikt
Emberek... School Days... végignéztem...
Hát őőőőő mindenre számítottam csak erre nem. Most pár nap pihenés és és és elmondom mit is láttam...
Ez volt eddig a legbizarrabb anime ami valaha megfordult a gépemen annyi biztos... -
Tirexi
addikt
Ezt kezdtem el: Dusk Maiden of Amnesia
Elég viccesnek tűnik.
-
Tirexi
addikt
válasz Nova96 #15019 üzenetére
Hát most egyenlőre azokat nézem amiket már egy ideje "beszereztem".
120GB anime van ami megnézésre vár. Ahogy nézem úgy törlöm is őket.
Először azok jönnek aztán megyek a top listádra.Meg az én 10-es top listámat is már meg kéne kreálnom csak nem tudom mi alapján osztályozzam őket. Nálam külön kategória az iskolai/vicces anime és a verekedős komoly anime is.
Bár lehet, hogy én vagyok hülye és összegeznem kéne csak a tartalmat.
Te hogyan csináltad a listát mi alapján mentél?
-
Tirexi
addikt
Dusk Maiden of Amnesia megnézve.
Hát ezt az animét sem nagyon tudom azok közé sorolni amiknek van vége és aki látta az tudja, hogy miért nem.
Ettől függetlenül jó lett.Na mi legyen a kövi?
-
Tirexi
addikt
Deadman Wonderland: (OVA is)
Megnéztem. Nagyon jó lett egészen az utolsó részig.
Amikor lement a záró rész egyszerűen nem tudtam, hogy most ez mi volt.
Rengeteg kérdés merül fel a végén de tényleg... nagyon sok. Ez a sorozat kiabál a folytatásért.
Shiro hogyan jött létre?
Hogyan vették észre az emberek, hogy tudják használni a Bűn ágait?
Miért került be a Senji a börtönbe?
Miért támadta meg a legelején Ganta iskoláját Shiro és miért adott neki a vörös kristályból?
Ki a fene volt Shiro nagypapája?
Miért került be Kolibri bátyja a börtönbe?
Ki az a beteg vérnyalogató csávó a végén? XDEszméletlen mennyi kérdést hagyott hátra a sorozat.
Ennek kell, hogy legyen folytatása emberek mert ez így nem okés.Amúgy a karakterek egész jók lettek.
Ganta helyzete tényleg elég durva volt. A semmiért ítélték el és ezt próbálja is egész végig igazolni bár hiába mint később rájött átverték a népet.Shiro na ő megint egy külön világ. A szeretni való kislányból ki a fene nézné ki, hogy ő a Kárhozott Tojás a legbrutálabb hordozó aki szem rebbenés nélkül aprított le egy komplett osztályt. De aztán csak rájön a nézőközönség, hogy ő az.
A porondmester az egy igazi szadista őrült az ő karaktere a legbetegebb mind közül még a szuper szerzetest is le pipálja. Igaz ő csak a távolból szurkol de amiket parancsol és tesz az huh.. kimeríti a józan ész fogalmát.
A harcok nem olyan látványosak mint azt vártam tehát pár perc alatt lezajlik.
De a már tőle megszokott formában hozza megint az anime világ ezt "a főszereplő küldi mindig legnagyobb lövést a végén" dologgal. Igaz, hogy már vére nincsen, éppen hogy áll a csávó de azért még egy fél blokkot lerombol a végén. XDÖsszességében jó lett ajánlom annak aki szereti a brutális véres harcolós animét és azt ha nincsen vége a sorozatnak. XD
Ez egy önkínzás kérem szépen! -
Tirexi
addikt
válasz Crystalheart #15133 üzenetére
Igen de a hosszú harcoknak is meg van az előnyük mert lehetett izgulni, hogy na most akkor a kövi részben ki is nyer.
Itt meg már amire elkezdődött volna bumm egy lefejeléssel véget is ért. -
Tirexi
addikt
válasz Crystalheart #15135 üzenetére
Mondjuk az igaz a Bleach-re, hogy néha több volt egy-egy harc jelenetnél a duma mint maga a tényleges harc.
"Én vagyok az erősebb, nem én vagyok, nem én vagyok, de nekem van ez, nekem meg ez"..
vicces volt néha.Azt bírtam amikor előjött egy újabb támadással valaki és azok a meglepődött arcok az "Ez lehetetlen!!" szöveggel hát na.
Aztán mindig volt erősebb és erősebb támadás...
Tipikus Dragon Ball szindróma. Az ember azt hinné, hogy ennél már nem lehet nagyobbat durrantani erre a végén már bolygókat robbantgatnak fel.[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
SPOILER!
A kérdés nem az volt hogy mikor hanem az hogy hogyan. Valaki gondolt egyet és na felvágom a kezem hátha tudok belőle kést csinálni?
Ez így nem kerek...Azt én is hallottam hogy a tesója után ment be na de hogyan?
Csak úgy szimplán besétált?
Ez sem kerek...A harmadik válaszodban az a szerintem meg elárulja azt hogy te sem tudod csak találgatsz.
Oké lehet hogy tök mellékes dolgok mert nem ez volt a lényeg na de engem ez is érdekel.
Egy sorozatnak legyen eleje és vége is ne csak közepe a többit meg találja ki a néző.Na majd meglátjuk Nova mit mond róla.
-
Tirexi
addikt
Hát én meg nem olvasok mangát szal ezekre a kérdésekre nem kapok választ.
Amúgy a Bleach-nek milyen hosszú a mangája és mennyivel tartalmasabb?
Egyáltalán egy mangába hogyan van le írva egy-egy csata jelenet? Piff puff suhint vagy mi? Kajak még soha nem néztem. XD[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz Nova96 #15143 üzenetére
SPOILER!
De a fizető kártyákat nem a porondmestertől kapta a megfigyelésért?
Azt tudom, hogy lopott bent de hogy kint is?Na mind1 rengeteg minden akkor is nyitva marad ha a mangát nem olvasod el hozzá.
Most a sok vérengzés után elkezdtem a Kanokon-t tudod azt a róka isteneset. XD
Eddig nem rossz párszor meg nevettetett.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Wuthering Waves
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Külpolitika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
- DIGI internet
- További aktív témák...
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming AX3000 V2 Router
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest