Új hozzászólás Aktív témák
-
kwzatz
őstag
Én is furcsának találom, de azért szól mellette egy-két dolog.
1. Ha már az Epic-kel tárgyaltak erről, hogy-hogy nem Fortnite kisfilm lesz, miért UT? Magyarázat lehet, hogy a Fortnite annyira populáris, hogy ez a sorozat előre láthatóan gyakorlatilag nem változtat semmit rajta, valamint az is, hogy a Secret Level készítőinek vagy valakinek fentebb az Amazonnál van ízlése és tudja, mit kell választani.
2. Tavaly kilőtték az összes Unreal játékot mindenhonnan, sehol nem értékesítik. UT3-at ígérték, hogy visszatér valami F2P változatban, de azóta semmi. Lehet, hogy a sorozathoz időzítik. Amúgy azt máig nem értem, hogy a single player Unreal 1-2-t miért delistelték, látszólag semmi értelme, hacsak nincs az egésszel valami terv későbbre remasterek/remake-ek formájában. Sajnos az ellenérv, hogy az Epic különösebben nem szorul rá erre, nem érdekelt ebben pénzügyileg. Talán ha kiadják valakinek a feladatot. A jelenlegi helyzet gyalázat.
3. Ha valami, akkor ez a sorozat megérdemelne egy korrekt remake-et, új engine-nel, akár valahogy egybegyúrva a legjobb dolgokat/mapeket a 3 részből. Egy igazán jó új játék persze még jobb lenne.
4. El tudom képzelni, hogy itt is beüt lassacskán a ciklikusság, és a gyerkőcök megunják, hogy kúsznak, másznak, bújnak, sunyin snipe-olnak 3 percenként egy ellenfelet valami battle royale-ban vagy loadoutos ganéban és újra elmennek ebből a nyugdíjasoknak (sem) való irányból a multiplayer shooterek az adrenalinbomba arena shooterek felé. A Doom és még inkább a Doom Eternal - ugyan csak single vonalon - adott némi ízelítőt abból, hogy mit jelent, ha egy FPS tényleg pörgős, és hát szerették a népek.A trailerben amúgy Malcolmot és egy átdolgozott Facing Worlds-öt lehet látni.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
markknight
veterán
Ez konkrétan a lehető legjobb ötlet amit kitalálhattak. Nem kell egy konkrét sorozatot csinálni egy-egy játéknak, nem kell megfelelni nagyon a kánonnak, csomó dologra nem kell figyelni. Van pár percük, mutatnak egy látványosat, egy ütős shortot a témában és már megyünk is a következő játékra. Zseniális, nagyon várom, bár ez love death and robotsnak jobban örültem volna, bár állítólag kanyarban van az is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Komplikato #3 üzenetére
Fura döntés lenne ha a legutóbbi világgá engedett UT után (Tényleg azon dolgozik még vajon közösség?) jönne egy újabb, de hajrá, én várnám.
Live-Die-Respawn
-
kwzatz
őstag
Az Unreal Tournament túl randomnak tűnik, úgyhogy remélem egyben azt is jelenti, hogy készül a háttérben egy új játék/remake/valami.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
zsolesz967
aktív tag
Jöhet
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest