-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
Bár a játék elején volt erről szó, csak akkor én nem használtam, most viszont sok esetben jól jönne, hogy müxik az auto navigation? Mert külön opciót én nem látok rá (a térképen sem)
Mondjuk őszintén szólva az sincs meg hogy megmutatta volna a játék, egyszerűen csak futott a cél felé a karakter.
(Diablo immortal ha nem lenne egyértelmű ) -
Maxtreme
addikt
Rálestem a telómon is, (poco f3, snapi 870) nincs vele semmi gond, nem esik szét a kép stb.
-
Maxtreme
addikt
Sajna az előzőt már nem tudom szerkeszteni.
Kérdés. jól gondolom hogy a pc-s és a mobilos verzio full ugyanaz (max vizuális téren tér el) és az eszközök közt full átjárás van? Ergo ugyanazt az előrehaladást lehet mindenhol használni ? -
Maxtreme
addikt
válasz MikeWazowski #38347 üzenetére
Igen, így fél óra alapján messze az eddigi legjobb moblios diablo klónnak tűnik
-
Maxtreme
addikt
snapi 865+-os- Samsung Galaxy Tab S7 Plus -on úgy tűnik (60 fps módban) tk jól fut a diablo, szal a optimizálással nincsenek nagy problémák. Aztán nagyobb harcoknál majd kiderül mi a szitu
A nagy képernyő ellenére teljesen jól kezelhető az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
már sajna nem tudod szerkeszteni, az előző hsz-t. szal külön írom.
Coopnál arra érdemes figyelni még hogy az enemy scalelődik, és ha ugyanaz a rendszer ami pc-s kiadásnál (gyanítom hogy igen) akkor ketten messze a legnehezebb, ugyanis ugyanannyi lesz az ellenfelek hp-ja mint ha négyen mennétek neki. (ez főleg a pálya végi bossoknál szívás nem kicsit. ) -
Maxtreme
addikt
válasz Rigormortiis #38313 üzenetére
Hát a "soloba és haverral is hülyére játszottam" rész azt hittem egyértelműsíti
Amugy valóban nagyon jó lett a mobil verzio is, én kicsit féltem tőle, főleg a kezelhetőség miatt, de azzal sincs semmi gond. Amit a tapiképernyőből ki lehet hozni ennél a stílusnál, ők kihozták.
Ráadásul az optimizáció is remekül sikerült. (snapi 870-es készüléken max beállítások mellett fix 60 fps)[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz Rigormortiis #38310 üzenetére
ugy hogy felveszed, ennyi De érdemes figyelni rá hogy mi mit csinál, mert van amelyiknek van negatív hatása is. (el is lehet egyébként őket dobni, vagy megosztani a coop partnerrel. Az átkozottakat kivéve.)
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Játékajánló
Gunfire Reborn. Anno steamen megvettem még early access állapotban, és hát imádom Soloba, és haverral is hülyére játszottam. Ez gyakorlatilag 1 dungeon alapú rougelike fps, remek gunplay-el és grafikával (legalábbis mobilon szerintem marha jól néz ki, pc-n csak az elmegy kategória)
megvettem mobilra is mert kíváncsi voltam hogy oldották meg az irányíthatóságot, és hát jelentem teljesen jól. (az autofire kötelező)
Nem egy könnyű játék azt előre mondom
[playstore]
Az árát szerintem simán megéri (iap nincs)[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Ha valaki ismeri PC-n a vampire survivors (egyébként zseniális) játékot, na ez pont olyan csak szebb
[Magic Dungeon]
Elvileg még nálunk nem elérhető, de gyakorlatilag minden megoldható ugye -
Maxtreme
addikt
válasz WhiteWalker #38221 üzenetére
nem csak már kínomban arra nyomogattam hátha kizökkentem
-
Maxtreme
addikt
Úgy érzem ez 1 cseppet bebugolt. kb 4 percig kombózott pár beszorult labda, 1x csak rohadt sok lett belőle, a frame lecsökkent kb 0.1/secre, a többit meg látjátok
Sajna ki kell belőle lépnem mert ennek sosem lesz vége, pedig sztem ezzel első lennék[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Eis meglett tegnap
Ha valakit érdekel került a játékba trial tower, külön shoppal és egész frankó rewardokkal. -
Maxtreme
addikt
NOVA: Fantasy Airforce 2050
Régóta keresek valami jóféle skyforce klónt, azt hiszem végre megtaláltam.. (bár azért egy klónnál jóval több) a skillek kiosztása (meglepő módon) archero szerű, viszont maguk a skill típusok teljesen mások. van 3 értékünk (hp, atk, def) amit a folyamatosan növelhetünk, ezt mindig x teljesített szint után lehet megtenni.
A grafika szépnek mondható HD beállításon, notchra optimizálva van.
Reklámot nem vág az ember arcába sehol.
[link] -
Maxtreme
addikt
Ha valakit érdekel a punballhoz jött egy elég masszív frissítés. Kapott pet rendszert, újradolgozott hangokat, jön most valami uj event, új pályák stb stb.
-
Maxtreme
addikt
Order Zero
Szép, hangulatos, dungeon alapó archero szerűség. Azért nem hívom klónnak mert azért ez nem egészen ugyanaz.Apróság lehet (bár én nagyon örülök neki) optimizálva van notchoz, így nincs levágva a képből egy fél centis sáv....
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Csak úgy poénból megörökítettem (kombó szám )
-
Maxtreme
addikt
válasz MikeWazowski #38034 üzenetére
Sztem ha az ember meg tudja állni hogy ne függjön rá, teljesen jó ez Pénzt az elején az első csomagra költöttem, meg 1x szintén az elején a malacperselyre. Szal ja, még azt sem lehet mondani hogy túlzottan p2w -
Maxtreme
addikt
Ünnepek alatt (főleg az eventek miatt) én is kicsit játszogattam, ki hol tart eddig ?
Gondolom az igazi fanatikusok ennél már sokkal előrébb
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz WhiteWalker #37994 üzenetére
poco f3, és Samsung Galaxy Tab S7+ is ok lenne úgy tűnik. Akkor ja, huaweieket nem szereti főleg.
-
Maxtreme
addikt
Ha valakit érdekel, megjelent droidra is a Nilfheim
Katt -
Maxtreme
addikt
Csináljátok amit én, amikor túl nehézzé válik naponta beléptek (ugye idle-ben is gyűlik az xp) a napi küldiket lenyomjátok (a 3 játékindítás ugy is müxik ha rögtön kiléptek) aztán 1-2 hét elteltével újra neki lehet menni az adott szintnek
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz MikeWazowski #37955 üzenetére
kivből leszedtem a tabomra, élből a telón is levő profilom töltötte be, ergo van cloud save.
-
Maxtreme
addikt
válasz Rigormortiis #37948 üzenetére
egy ilyen stílusú és atmoszférájú sötét játék pont telefonra való.....
-
Maxtreme
addikt
Bár félig meddig off, de mivel játékról van szó, kapcsolódik a témához.
Járt már úgy valaki hogy nem tudott megvenni play storeról valamit?
Bármit csinálok ezt vágja az arcomba a Pascal's Wager:
Próbáltam telefonon, tableten, és pc-n is. Az eredmény ugyanez.
Kíváncsiságból hogy kizárjam a banki problémát, vettem egy 200ftos filekezelőt, azt simán engedte.
MI a túrós lehet ez? (guglival nem találtam semmi érdemlegeset ezzel a problémával kapcsolatban) -
Maxtreme
addikt
válasz Maxtreme #37911 üzenetére
Star Hero party, a punballhoz hasonló bár igazságosabbnak tűnő játék anime köntösben.
[playstore]
-
Maxtreme
addikt
válasz MikeWazowski #37910 üzenetére
ha találok hasonlót a jövőben, csakazért' is linkelem
-
Maxtreme
addikt
válasz Peaceliker #37885 üzenetére
én is eléggé ráfüggtem, amennyire pislogtam az elején hogy mi a szar ez, annyira tetszett pár kör után -
Maxtreme
addikt
Az Archero készítőinek uj játéka
Punball
Vigyázat erős függőséget okozhat -
Maxtreme
addikt
régóta kerestem a skyforce-hoz hasonló repülős shot em up jellegű cuccot, ma találtam.
[Aces of the Luftwaffe - Squadron: Extended Edition]
A grafika marha jól néz ki, iapot eddig nem találtam. A jelenlegi akciós árát szerintem nagyon megéri, ha még valaki ilyesmire vágyik rajtam kívül -
Maxtreme
addikt
megjelent a MARVEL Future Revolution. Annyira nem érdekel, de gondoltam ránézek mit bír a telóm.
Hát. biztos jó játék, de úgy döntöttem a 2890 embert aki várólistán van előttem, nem várom végig -
Maxtreme
addikt
Én komolyan mondom nem értem miért nem lehet azt a mai napig megugrani hogy dinamikusan kezelje az adott játék az eszköz felbontását...
Nem is tudom hány éve van már notch, mégis a megjelenő játékok óriási része szarul kezeli az ilyen eszközöket, és levágja a képet. Pedig a telefonok 90%a ilyen megoldással bír...Többek közt ez a játék is ilyen..
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
-
Maxtreme
addikt
tegnap bezsákoltam ezt a my time at portia-t. Kicsit féltem az irányíthatóságtól, de egész jól megoldották, hamar bele lehet jönni. A HW igénye egészen baráti (xiaomi mi 9T pro, max beállítások mellett fut tökéletesen) van cloud save, illetve minden kilpésnél menti magától az aktuális poziciód (még akkor is ha taskról zárja be az ember)
Net nem kell neki
Aki szereti a stílust és nem halomra akarja lőni a mobokat hanem kis chillre vágyik,annak erősen ajánlott, hosszú időre leköti az embert. 2k-t sztem nagyon megér. -
Maxtreme
addikt
Tegnap találtam
Archero szerűség, ám azért mégis más.
[Nameless origin]
Mobilhoz képest a grafika nagyon szép, a gunplay élvezetes, és nem tűnik abszolút pénzéhesnek.
Illetve megjelent ma a contra returns is
-
Maxtreme
addikt
Egészen normálisnak tűnő diablo klón készül droidra Undecember néven.
trailer -
Maxtreme
addikt
Archerdoomizé Mighty DOOM
[link]
még nálunk nem elérhető, de ilyen is lesz (az jó kérdés hogy minek) -
Maxtreme
addikt
Igen, az n+1 archero klón, de az eddigi (szerintem) legjobb. marha látványos, és élvezetes gunplay (ha itt beszélhetünk ilyesmiről )
[dashero] -
-
Maxtreme
addikt
válasz Rigormortiis #36406 üzenetére
Megmondom őszintén, én sokkal rosszabbra számítottam a tapis irányítást illetően Nyilván nem olyna mint pc-n kontrolerrel, de kezelhető.
-
Maxtreme
addikt
Ha valakit érdekel, pár napja fél áron van a dead cells. Ennyit szerintem nagyon megér. (igaz megvan pc-re, de behúztam droidra is
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz CactuS #36277 üzenetére
Azért egy max payne 1 hitman stb színvonalát bőségesen hozza sőt. De az kétségtelen hogy technikailag sehol nincs a mai pc-s játékokhoz képest, max 1 nagyon indie címnek menne ott el
De a teló hw szinten sincs sehol a mai pckhez képest ugye.
Valaki írta a cryis1-et mint példa. Inkább akkor már farcry 1. Bár az 1,3as patch után lehet az is szebb[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
persze, nem mindegy hogy az ember 5-6 colon nézi, vagy monitoron Telón nagyon ütős (ekkora kijelzőn ugye az élsimítás hiánya sem igazán tűnik fel pl)
Ellenben jó kérdés hogy akkor az áruházban fellelhető screenshotok hogy készültek ugye... Mert azok nagy képernyőn is jól néznek ki.[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Nehogy már kimaradjak a jóból
Xiaomi Mi9T pro minden ultra:
-
Maxtreme
addikt
TauCeti Technology Benchmark
[playstore]Nem csak benchmark, tartalmaz 2 játszható pályát is, de a lényeg nem is ez, hanem hogy hogy néz már ez ki. Nagyjából még pc-n is megállná a helyét.
-
Maxtreme
addikt
válasz jonnyjoker01 #36232 üzenetére
hmm. nem emlékszek hogy ilyet tapasztaltam volna. Olyan viszont van hogy ha a fal mögött van 1 enemy (amit ugye nem tudsz lelőni) és eközben előtted is áll 1, a falat lövi ez a szerencsecsomag...
-
Maxtreme
addikt
válasz jonnyjoker01 #36222 üzenetére
jah én is visszafüggtem rá (bár azért én naponta pár percet mindig játszottam vele) Klónok ide vagy oda, még mindig ez a legjobb. (Nyilván azért is gondolom így mert itt már elég durva gearem van, és 1 másikat meg előröl kezdeni......... )
-
Maxtreme
addikt
válasz Peaceliker #36137 üzenetére
Anno néztem, sajna számomra nagyon nem jött át
-
Maxtreme
addikt
válasz MikeWazowski #36133 üzenetére
én sem rajongok értük igazán, viszont nem igazán érezni rajt a stílus sajátosságait, max ha a menüben nézegetek a karaktered Jóval több bent a lehetőség mint (szerintem) bármelyik archero klónban. Sokat még én sem próbálgattam, de eddig kifejezetten tetszik.
Persze ahogy érzed.
jonnyjoker01: szívesen.[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Ha már Archero klón, az eddigi legjobb amit próbáltam (lehet a golyók elől dodgeolni, átlőni a falak felett stb)
Weapon Masters -
Maxtreme
addikt
Juicy Realm
Piszok jó topdown shooter, a megjelenés alkalmával most akciós. Anno pc-n próbáltam, behúztam mobilra is. 800 ft-ot nagyon megér. -
Maxtreme
addikt
Egy kis érdekesség ami bár kicsit off, de azért kapcsolódik a topik témájához. Beszélgetés a gameloft egyik magyar producerével.
[katt][ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Tipikus tapicskolós rpg, semmi extra de nem rossz. Külön érdekessége a mai világban hogy megy offline is.... Van felhőmentés, de jelenleg nálam valamiért nem működik (biztos javítani fogják) A látványvilág mobilos viszonylatot nézve szép az optimizáció passz (mi 9t pron jól megy, de ezen ugye minden..)
Most nem tudom mennyi, tegnap 1700 volt, annyit szerintem megért. -
Maxtreme
addikt
válasz ProEvoFan #35317 üzenetére
Ez még pl nem rossz.
[Arcane quest legends]
Annyi hogy a chapter 2-től már fizetős, de szerintem megéri azt a pár100 ftot -
Maxtreme
addikt
Az eddigi legszebb 3D-s archero klón:
[Hunter Master of arrows] -
Maxtreme
addikt
válasz MikeWazowski #35246 üzenetére
miután az ingyenes mobilios játékok 99%ánál így van, igen. Addig semmi baj vele míg nem kötelező, és nem korlátoz be mesterségesen a játék.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Háztartási gépek
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sons of the Forest - Egy nap alatt több mint 2 millióan vették meg
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vallás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest