-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg_52
addikt
válasz Blackmirror #54198 üzenetére
Az jo, nagyon szerettem. ☺️
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
vodrosjozsi
addikt
-
nrg_52
addikt
válasz Blackmirror #54194 üzenetére
Titokban huvejes lettel? 😂
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
vodrosjozsi
addikt
-
akooos
veterán
válasz Blackmirror #54190 üzenetére
Kali tudja elvileg
[link] -
vodrosjozsi
addikt
válasz Blackmirror #54187 üzenetére
És kiez? Ha titkos jöhet privátba
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
akooos
veterán
válasz Blackmirror #54187 üzenetére
Ő már pár napja ezt csinálj a fotós videós topikban is. Valaki azt írta, tudja ki ő. De én nem tudom
-
Quqesz
nagyúr
-
akooos
veterán
Láttátok a zsűri által választott 16 legjobb képet a fototrenden? Van benne összesen 3 vagy 4, ami jó, a többinél ezer jobbat láttam amikor ment az akció.
-
legenda
-
Aryon87
félisten
Voltam ma Europark (most már Shopmark) MM-ben, de ott nincs kirakva a Honor V10
Viszont láttam az A8-cat, egész pofás kis teló. A szelfikamera élő módja tök komoly. Kattintottam 2-t a főkamerával, egész korrektnek láttam ami készített. Formavilág az S8 tesóké, ujjlenyomat sokkal jobb helyen van, bár vagy 2mm-t még mehetett volna lejjebb, mert nagyon rá van nyomorítva a kamerára. Ára magas, viszont korrekt kis gépezet.
Megyek szájat öblögetni asszem...
MM-ben amin nevettem nagyot: A G5 még mindig ki van rakva, igencsak megviselt állapotban van. A G6 sehol, V széria úgyszintén. Xiaominak is 3 generációja kint van (RN3, RN4, 5A).
Honor 8 nevetségesen drága, az utódja se sokkal drágább.Más: Mikor kezdték az útvesztőket a mozikba nyomni? Már fent van neten is..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
Lehet kapni a xiaomishop-ban a redmi 5 plus-t 64e az ára.
Leslien
Kiderül, bár a vodás vagyok......😣[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
-
gerner1
nagyúr
válasz vodrosjozsi #54159 üzenetére
+1 👍
-
Kasya
nagyúr
válasz vodrosjozsi #54157 üzenetére
Csak autópályára ne menj vele
-
vodrosjozsi
addikt
Handrás egész jól tolja a videóiban.
Nagyon pozitívan csalódtam benne, ahogy hozzááll most az elektromos autókhoz.. nagyon tuti.
Kb meggyőzött, hogy olyan legyen a következő verda a Golf után. Sőt, lehet cserélni kéne de ezen még gondokozom 🤔Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Kasya
nagyúr
válasz akooos #54106 üzenetére
Jelentem, qrva jo a cucc.
360 fokban hajlithato minden fele. A feluleleten 3 erintese gomb van. Egyik a bekapcs, masik az idozito, harmadik a szinhomerseklet.
3 szint tud: feher, sarga (mint a telefonon az ejszakai mod) es a ketto egyutt ilyen koztes szint ad.
A gombok jo erzekenyek...tulsagosan is. A telefont rateszem tolteni, figyelnem kell, kulonben egy gombot is megnyomokHa a bekapcs gombot hosszan nyomom, akkor halvanyit a fenyerossegen.
A toltes nem az erossege. 30%-ot toltott a Note 8-on masfel ora alatt. Ugyanakkor nem melegitette. Nekem pont ez kell, mikor a telefont berakom farmolni gepezes kozben
-
vodrosjozsi
addikt
Nagyon szívesen! Szeretem osztani (az igét) a jó filmeket igazad van, veri a gyűrűk urát, a hobbitot, az avatart és a többi nagyszabású filmet is. De csak azért mert földhözragadtak a filmek, és nem az jön le, hogy képgregényfilmek. Ez a legjobb benne. Mint egy igazi film.
Ja igen, a végén én is néztem de aztán levágtam, hogy mivan
Nem tudom, nekem is így visszagondolva a DK rises tetszett a legjobban mivel itt mindegyik karakter a helyén volt, nem volt nyávogó Rachel (a második részben idegesítő volt), de Tom Hardy nem akkora színész. Nem tudom miért vannak oda érte, itt viszont pöpec volt, kb legyőzhetetlen.
Amikor megjelent Liam Neeson akkor borsodzott a hátam[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Ennyit arról, hogy a OnePlus 5T arcfelismerője átverhető képpel. Nem ám!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
mark!
őstag
vj, köszönöm hogy ajánlottad a batman filmeket (nolan féle trilógia), mert a gyűrűk ura és a többi "nagy" film sehol sincs ezekhez
minden 10/10.
és a dark knight rises-nek először kicsit furcsálltam a végét, de megnéztem mégegyszer és összeraktam mindent[ Szerkesztve ]
>
-
mentic18
aktív tag
válasz vodrosjozsi #54144 üzenetére
Nana. Nem kéne a magán spoilereket itt elmondanod, az csak ránk tartozik.
Yep.
Na. Akkor itt és most megigérem, hogy nem spoilerezek semmiről semmit. Így okés?Samsung Galaxy A53 5G
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Blackmirror #54143 üzenetére
És mégis elkaptál itt egy spoilert. Durva. Kéne erre a topicra is egy spoiler gomb.
[ Szerkesztve ]
-
-
vodrosjozsi
addikt
válasz mentic18 #54138 üzenetére
Jó nem kell a duma, ez számomra akkor is az volt. Az hogy tegnapi hír hát.. a star wars is már jó ideje ment mikor spoilereztél mégis spoilernek számít.
Nem számít, hogy volt rá alkalmad és nem nézted meg (talán nem értél rá és direkt kerülöd a híreket) az akkor is spoiler ha elmondja valaki és nem tudtál róla.
54141: hah, Cilic nem nagy szám? Ott volt Nadal is, Fucsovics.. nagy ellenfelek voltak. Ha az avengersnél egy pillanatot elmondasz, leírsz véged. Nem úgy mint a thor-nal vagy a Dr. Strange-nél. Kerüljük a spoilereket[ Szerkesztve ]
-
mentic18
aktív tag
válasz Blackmirror #54139 üzenetére
(s7-hez biza )
Ha nagyon szeretném le tudnám zárni a telefonjt, vagy akár egy freset is tudok rá nyomni pár érintéssel, szóval ettől ne tarts, hogy beütöm, csak végszükség esetén.
Detto. Nem volt nagy ellenfele szerintem ebben a mezőnyben.
No more: egyszer volt, hülye voltam, tanultam belőle (ki is raktak pár napra, és akkor ennyit arról, hogy büntetlen előélet)
Mondj még egy olyat amikor spoilereztem, mondj!!(majd az avengers-nél)
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A53 5G
-
mentic18
aktív tag
válasz Blackmirror #54135 üzenetére
Hahahaahaaaa
Kérek egy ilyen kódot, köszi
(Nem élek vissza vele, csak PitliJocit szivatnám vele)Istenem, de jó, hogy nem kezdtem el a számítógépszervízeléssel komolyabban foglalkozni....
VJ: Attól még, hogy te nem láttad a hírekben azt hogy Federer gs győztes (tegnapi hír, köszönöm), attól ez még nem spoiler. Köszi.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A53 5G
-
no more
veterán
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Blackmirror #54135 üzenetére
Nincs is olyan kód te. Miket beszélsz?
Ma ismétlik (éppen most) Federer 20. GS győzelmét.
Azért az igen..
Mondjuk a spoilerező barátunk ezt is elmondta, pedig én szívesebben nézek meg egy ismétlést ha nem tudom az eredményt. Na de akkor most minden spoilerező tudja, hogy ezt se kell elmondaniSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
mentic18
aktív tag
válasz Blackmirror #54131 üzenetére
Bocsánatot kérek, nekem fogalmam sem volt, hogy milyen számokat kell beírni. És inkább nem írtam oda, hogy én nem tudok segíteni, mert az engem is szokott húzni, ha segítséget kérek és csak annyit olvasok 10/9x hogy bocs nem tudok segíteni.
De mostantól tudom.Samsung Galaxy A53 5G
-
no more
veterán
-
DrDobos
őstag
válasz Dr. 444Hertz #54128 üzenetére
Koszonom szepen Balckmirror, mukodik! P10 litehoz kellett, koszi
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
Arcképgyáros
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Mi az a kodsorozat, amit a tárcsázoba kell beirni, hogy kideritsem hogy a telefon fuggetlen e vagy sem? Előre is köszönömSamsung Galaxy A55 5G
-
Aryon87
félisten
-
Blackmirror
őstag
válasz akooos #54120 üzenetére
Az enyém is hasonló , két ilyen elofizetesem is van. Nekem nagyon megéri szóval annyira pont nem érdekel a készülékkedvezmény. Ezt tudják ők is
Vehetnék független telefont is mondjuk ilyen erővel de mivel 24 havi kamatmentes részletet ad a telenor nem variálok, megveszem ott. A részletet meg én határozom meg hogy mennyit szeretnék fizetni ( azzal hogy mikor megveszem a telefont sosem 0ft-ért hozom el hanem leszurkolok vmennyit hogy még kisebb összeget osszanak le 24 hónapra.iPhone X@R, iPad Pro
-
akooos
veterán
válasz Blackmirror #54116 üzenetére
Az előfizu az nagyon durván jó, az tény. 2 előfizetésem van flottában, 1270 a havi alapdíj, ami 100%-ban lebeszélhető. Percenként 12 forint hálózaton belül és kívül egyaránt. Alap internet 1,5 giga, 930 forint. Korlátlan böngészés pedig 2200 A két előfizetésre fizetek 4600 forintot. Egyiket sem én használom, az igaz, de ennyi pénzért még használnám is.
-
Aryon87
félisten
válasz gerner1 #54118 üzenetére
Tudtam hogy mi az, csak maga a használatával nem voltam tisztában. Valamint mikor kihoztam a telót, néztem az árakat, és kb 800Ft-al lett volna drágább a részlet ha azzal együtt hozom ki.
Amúgy, a DEX-et nem lehet valahogy megbűvőlni úgy, hogy a D-SUB csatlakozóval kompatibilissá tenni? Mert ugye a monitorom még ezt a szabványt használja. Mert így a konyhában lehetne ez a cuccos, és nem a traktorszinten zakatolo gép kellene legyen kint
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #54108 üzenetére
Rohadjon meg a Telenor.. Akkor lett volna mikor nekem kellett volna.. De az még hagyján, a DEX-es változattal lévő N8 se volt, pedig azzal hoztam volna ki a telót
-
mentic18
aktív tag
válasz akooos #54112 üzenetére
Mintha az IT-nél lennél, olyan magas árak vannak nálad fura, pedig flottában elvileg olcsóbbak szoktak lenni a készülékek. Már senki nem dob ingyen iphone-t vagy huaweit a flottásoknak. Szomorú
Pedig még a red bull mobile 2 ingyen volt bár tudjuk hogy milyen szint volt az te jó ég..Samsung Galaxy A53 5G
-
Kasya
nagyúr
válasz vodrosjozsi #54113 üzenetére
Jah, horrort nem lesz nehez forgatni vele, foleg ha Blair Witch (az eredetire gondolok) megoldas lesz. Akkor akar GoPro-val is csinalhatna.
-
vodrosjozsi
addikt
ez hülye Iphone-al forgatni? Ez lesz a jövő? Hahahaha
-
Kasya
nagyúr
Meghozta a postas a QI toltos asztali lampamat...alig varom, hogy vege legyen a napnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Xiaomi Pad 5 11" tablet 6GB / 256GB 11" Garanciális + sok ajándék kiegészítő / Ingyen Foxpost és MPL
- Stairville MH-X50 Robotlámpa
- ASUS 1001HA 10,1" netbook
- Huawei MediaPad T3 10 4G/LTE SIM kártyás 10" Android tablet karcmentes dobozos újszerű
- hibátlan, karcmentes ASUS 24" VP249HR monitor (100milliós kontraszt) IPS full hd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest