-
GAMEPOD.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
Sziasztok!
Nem tudom ez mennyire vita kérdés valósak ezek az állítások, de kíváncsi vagyok az igazságra ezért felteszem a kérdést:
Azt olvastam, hogy az androidos telefonokat nem érdemes lemeríteni teljesen illetve hogy kikapcsolva legyenek. Ebben mi az igazság? Miért ne kapcsoljuk ki illetve miért ne merítsem le teljesen?
Szerintetek?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
bubuka80
tag
Sziasztok, van lehetőségem arra, hogy névjegyeket állítsak vissza?
Google címtárral próbálkoztam, de nem voltak szinkronizálva a névjegyeim korábban.
100%-ig biztos voltam abban, hogy a SIM-en tárolom őket és tegnap gyári beállítás visszaállítást csináltam a telefonon. A névjegyeim kb. 80 %-a eltűnt. Azt gondolom, hogy amikor nanoSIM-re váltottam, talán ott menthettem telefonra őket. Bár fura, mert javarészt régi telefonszámok maradtak meg, nem is értem.
Van valami lehetőségem vagy veszett fejsze nyele?
Köszönöm -
Keeperv85
nagyúr
válasz Orionhilles #17392 üzenetére
Igen. Tényleg "One"…
-
törölt tag
E-Robotban próbálok beállítani egy olyan bejövő hívás eseményt, ami számtartományra vonatkozik. De nem akar működni. Nem tudja vki, hogy az Android mivel jelöl/értelmez számtartományt? A +3620******* formátummal próbáltam, de nem reagál rá. Ha megadom a teljes tesztszámot, akkor természetesen működik.
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Chuzzlee803 #17390 üzenetére
Bővebben: nem támogatott a chipset, mellé még kéne dual simes framework is. Egyetlen MTK eszköz futtat jelenleg CM romot, de annak meg is van a forrása…
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Chuzzlee803 #17387 üzenetére
Szia!
Nem fogsz. Verd ki a fejedből, mielőtt túl sok időd megy rá…
-
World-Soft
senior tag
válasz World-Soft #17384 üzenetére
De a pro is leállít 1.5GB-nél, de igaz folytatta. Nem találom hol lehet a darabolás hosszát átállítani, hogy ezt nem csinálja.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni:
Szeretnék portolni egy CM ROMot a leírásomban is szereplő Jiake V6 telefonomra, de a dolog már a legelején elbukik: mindehhez kéne egy alap, gyári ROM, amit sehogy nem tudok megtalálni. Sokat keresgéltem Google-ön, ott nem igazán találtam. A telefonban meg nem tudom, hogy hogy kell az ilyet megkeresni.
Szóval a kérdésem az az lenne, hogy hol/hogyan lehetne erről a készülékről megszerezni a gyári ROM-ot?Előre is köszi.
-
nagyúr
válasz demetand #17381 üzenetére
Van egy super backup, azzal.
Vagy az adatbázis fájlt másolod ki:
./adb pull /data/data/com.android.providers.telephony/databases/mmssms.db .vagy
adb shell
$ mkdir /mnt/sdcard/tmp
# su
# cat /data/data/com.android.providers.telephony/databases/mmssms.db > /mnt/sdcard/tmp/mmssms.db
# exit
$ exit
adb pull /mnt/sdcard/tmp/mmssms.db .B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Keeperv85
nagyúr
válasz World-Soft #17380 üzenetére
Üdv: nem, nem minden. Elvileg pl. az lgcamera tud nagyobb fájlokat is készíteni, ami viszont mindnél létrzik: 90 percnél többet nem engednek…
-
demetand
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az üzeneteket hogyan lehetne egyik készülékről a màsikra àtrakni? Sim kártyával nagyon hosszadalmas volna.... tudjátok esetleg a rendszer milyen mappába menti az üzeneteket?Előre is köszi!
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, mert úgy néz ki a probléma gyökere lehet OP szinten van.Van egy Note 4-em. A gyártó megnyugtatott, hogy ha exFAT -et használok, akkor Full HD esetén nem lesz felvételi korlát.
Sajnos nem így lett. 4GB-nél váratlanul leáll a felvétel. Tesztjeim szerint minden felvevő így tesz 4GB-nél, hiába tudok nagyobb fájlt másolni a készülékbe.
Úgy nézem, egy valahol vagy Android szinten, vagy az Android gyártói beállításai miatt lehet.Előre is köszi.
Zoli -
air
nagyúr
" pl. okostévé, egyes DVR-kamerák – exFat-ra formázza a kártyákat, USB-pendrive-okat, ami tudtommal linuxos divat."
Véletlenül sem. Ahogy Beg is írta az exFAT az MS licence-e, egyáltalán nem linuxos divat. (Ezt a kifejezést nem tudom értelmezni.) Egyébiránt Linux alatt pedig ext2-3-4 fájlrendszereket használunk.
A TV-k pedig a legtöbb esetben XFS-re formázzák a merevlemezeket, amikre felvételt tudnak rögzíteni.
A többi stimmel.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
beg
veterán
"exFat-ra formázza a kártyákat, USB-pendrive-okat, ami tudtommal linuxos divat"
Ismét rosszul tudod. A használni kívánt fájlrendszert nem a divat szabja meg. "A Microsoft cég a Windows Vista SP1 megjelenésével egy új fájlrendszert vezetett be. Az Extended File Allocation Table (exFAT) a FAT32 fájlrendszer utódja."
"A FAT32-est azonban minden rendszer ismeri, így én arra szoktam partícionálni és formázni az SD-kártyáimat.
Ez így eddig jó?"Egészen addig, amíg nem akarsz rajta 4gb-nál nagyobb fájlt használni, de ezt már írtam korábban is.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
LámaZ
addikt
Nem értettem mindent, amit írtál, lehet túl magas volt nekem.
Azt én is észrevettem, hogy sok eszköz – pl. okostévé, egyes DVR-kamerák – exFat-ra formázza a kártyákat, USB-pendrive-okat, ami tudtommal linuxos divat.
A FAT32-est azonban minden rendszer ismeri, így én arra szoktam partícionálni és formázni az SD-kártyáimat.
Ez így eddig jó?Legyen minden jó!
-
ksanc
őstag
válasz looser #17367 üzenetére
ha új rendszert telepítek, akkor a preloadertől a userdata-ig minden felülíródik ésatöbbi
MTK-ra értendő, mert én csak azt ismerem valamennyire:
Amennyiben az az új rendszer tartalmazza az összes, a flash toolban megjelenő imagefájlt és Firmware Upgrade módban rakod fel, akkor igen, minden törlődik.
Ez gyakorlatilag egy backup a rejtett partíciókról (pl. az nvram) + format + a backup és az fw-ben szereplő imagefile-ok visszaírását jelenti. (Egyben azt is, hogy miért nem hozza helyre az elcseszett nvramot a gyári fw felrakása sem. Mert nem tartalmazza, ezek minden telefonon különböznek.)Általában a gyári romok, frissítések ilyenek, ezek azért általában elérhetők a telókhoz. Tehát első körben egy BIZTOSAN gyári fw-t kellene felrakni. Ha nincs, akkor biztosan van hasonló, teljes rom valami megbízható forrásból.
A vindózokon az usb kezelés szeret meghülyülni. Tehát frissen indított gép kell, a telóból kivenni majd visszatenni az akksit és úgy próbálni. Semmilyen külső vinyó vagy pendrive ne legyen a gépre dugva usb-n! Nálam volt már ebből is gond, akkor is szeretett mindenféle hibaüzenetet produkálni. És van, mikor a kedvenc kábelemmel is problémázik. Ilyenkor dugdosás, újraindítás stb.
Ha sehogy nem megy, mert sikerült a preloadert hazavágni, akkor hardveres, tesztpontos mókolással még esélyes lehet visszahozni.[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Taskerben beállítottam, egy dashclockos dolgot. De valamit sikerült elszúrnom, ezért bootloopba keveredtem. Újraraktam a mobilt egy régi nand backupból. De abban nem volt telepítve a dashclock. Fel is tettem, de nem jelenik meg a lockscreen widgeteknél... Pedig előtte ott volt. Nand restore előtt volt format system/data/cache. Reboot megvolt. Appot letöröltem, majd újra felraktam. Dalvikból is töröltem... Mit tegyek?
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
RedWing
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy kis problémám az új tabletemmel.
Céges mobilnettel használnám amit a notihoz kaptam.
Mikor átrakom a sim-et a tabletbe elvileg kapcsolódik a 3G hálózathoz, de a böngészőt elindítva már nem nyit meg semmilyen oldalt, csak azt hajtogatja, h. kapcsolódjam hálózathoz.Valakinek ötlet?
Lenovo TAB A7
Broadband Stick E173
T-Mobile SimEgy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
Piziii
tag
válasz peterson1190 #17371 üzenetére
Köszi
-
-
Piziii
tag
Sziasztok!
Tősgyökeres androidos vagyok de még nem próbáltam egyszer sem rootolni meg ilyenek sőt nem is értek még hozzá (remélem ez nem tiltott téma itt, mert olvasgattam a fórumot de nem tűnt annak) és úgy érzem beleszeretnék kóstolni. Az első androidos telefonomon próbálkoznék egy htc wildfire-ön és hogy lehetséges e azon akármit is mókolni? Mert ugye nem egy mai csirke és a maga idejében sem volt egy túl jó telefon.
És bocsi ha rossz helyre írtam ezt a kérdést de nem találtam ennél megfelelőbb topikot -
GEPESZ66
veterán
Szia!
Sandisk 8GB-s, Class10-tehát nem túl nagy, nem név nélküli.
Amikor vettem az LG L90-es telefonomat (azért ez sem gagyi), akkkor vettem az Edigitalnal ezt is.
Ahogy írtam tegnap este csinálta csak egyszer, a ki-be rakás talán segített, azóta nem volt.
A másik fórumon írták, hogy találkozták ilyen jelenséggel egyszer-egyszer, tehát különböző telefonnál, más-más kártyánál is előfordult.
Ha még egyszer előjön, akkor kiveszem a kártyás, s leformázom kártyaolvasóban.
Az android rendszer szemetel az SD kártyára is.
Gondolom az SD kártya formázása után, ha visszakerült a telefonba, nem kell gyári visszaállítást csinálni, az android rendszer ismét létrehozza az állományokat az SD-n? -
beg
veterán
Mutatsz egy olyan telefont, amiben lötyög a micro sd? Ntfs helyett inkább törekedjünk az exfat-ra, ha van 4gb-nál nagyobb állomány és a kernel támogatja. Ha ezek teljesülnek és úgy használsz ntfs-t microsd-n akkor gratulálok hozzá.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
looser
addikt
Köszönöm a válaszod, így tiszta. Azt még meg tudod mondani, ha új rendszert telepítek, akkor a preloadertől a userdata-ig minden felülíródik? Vagy ha nem és wipe-olok mindent, ezután jön egy friss rom telepítése, akkor - amennyiben szoftveres a hiba - ez kiküszöbölheti? Örömmel ledarálnék mindent a telefonról, csak hogy működöképesé varázsoljam, de a tudásom hiányzik egyelőre, bár sokmindent sikerült már itt a fórumokon felszedni :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
LámaZ
addikt
válasz GEPESZ66 #17364 üzenetére
Több oka lehet.
Lehet pl.
- fizikailag gagyi az SD-kártya, vagy
- sérült a fájlrendszere, vagy
- a telefonod gagyi, mert nem fogja rendesen a kártyát, ami lötyög. Egy számmal kisebbet kellett volna venni. ☺Amúgy, nem 'tom van-e jelentősége, de nálam is egy Sandisk 32 Gb-os memory.co.uk-től vett kártyával fordult ez elő, aszem kétszer is. Aztán, amikor újra keleltt húznom a rendszert, újraparticionáltam a kártyát a PC-n. Persze mindenféle link2sd is volt akkor rajta (ugye ott két partíció van), lehet az kavart be. Most csak egy db. fat32-es partíció van (vagy ntfs? már nem emlkszem), és azóta nincs gond.
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
ksanc
őstag
-
GEPESZ66
veterán
Két hónapja használom a telefonomban a memóriakártyát,s most először írta ki(tegnap este),hogy a memóriakártya váratlanul eltávolításra került (Sandisk),böngészés közben.Kikapcsoltam a telefont,majd eltávolítottam,s visszaraktam a kártyát.Eddig nem jeletkezett a hiba.Remélem,hogy csak kontakt hiba volt.Jártatok-e már így,mi okozhatta ezt?
-
BenJoe80
senior tag
tomy86 és LámaZ - köszi!
Megint tanultam valami újat. Gondolom akkor rossz topikban is vagyok a kérdéseimmel.
Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"
-
BenJoe80
senior tag
válasz peterson1190 #17356 üzenetére
Quasi_Modo és peterson1190 mi olyan vicces? Tényleg nem vágom.
Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Létezik olyan app okos telefonra, ami a youtube app-ba épül be? Olyan kellene, amivel le lehet tölteni telefonnal youtube-ról mp3-ba számokat/albumokat.
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok,
tudja valaki, hogy hogyan tudom letölteni a Google Play appot a Lumia 535-re? Igazából az Avast Free Mobil Security-t szeretném felrakni, de nem tudom. Mindig azt írja ki, hogy "Ezzel az e-mail címmel még nem lépett be eszközén a Google Play Áruház alkalmazásba (a fehér bevásárlótáska ikon)."
-
lacik25
tag
válasz Orionhilles #17319 üzenetére
hátha: [link]
-
törölt tag
Sziasztok, néha youtubeozás közbe előjön 1 google kereső csík, ez micsoda, és tudatosan, hogyan lehet előhívni, eddig nekem csak véletlen sikerült és meglepődtem, köszi a választ
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
válasz Keeperv85 #17346 üzenetére
Hát, ezt nem fogod elhinni, mert ilyen csak a mesében van: Cappa ajánlására Meta módban kapcsoltam be és így lementette a preloadert. Ezután a többi modul mentése előtt akku be és bekapcsoltam és...működött! Cumók vissza és most megy. Fogalmam sincs, mi történhetett. Átpartícionált teló, még erre gondoltam, de akkor annak már rég ki kellett volna jönnie... Köszi a segítséget!
-
jozsi0104
tag
Sziasztok!
apk fájl másolása androidra
Számitógépről telefonra melyik mappába kell másolni a flie és hogy majd onnan tudjam telepiteni?Kérdezz! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
-
-
looser
addikt
Sziasztok! Csak belinkelném ide, ezzel lehet kezdeni valamit? Cappa sokat segített, nem először, csak szeretném még ma megtudni, hogy meló után menjek-e új telefont venni, vagy még megmenthető. HW-es lehet a hiba?
Üdv
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a rendszer vissza állítás mennyire árt a telónak vagy éppen rootolás ?
Használtam szeretnék venni egy telót azt írják nem rootolt gondolom gyári vissza állítást csinált rajta atulaj mi előtt eladja vagy az ily3n vissza álítások akár szoftveresen akár hardveresen árt a telónak?
A válaszoakt elóre is köszönöm.Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
Az-X
őstag
Üdv!
Szeretném megoldani a következőt: adott egy androidos telefon, a névjegyek teljesen kaotikus állapotban vannak. Sok minden duplán van, rengeteg felesleges... Az egészet feltenném a google fiókba, ott rendbe szedném, majd a rendbe szedett verziót tenném vissza a telóra. Megoldható ez? Tehát be tudom valahol állítani, hogy a szinkronizáció milyen irányú legyen?
Jelenleg ott tartok, hogy egyetlen pipát találtam, hogy szinkronizáljon. Azt bepipálom, rányomok, hogy induljon a szinkronizáció, kis nyilak mennek körbe-körbe... látszólag végez, de a google fiókban egyetlen névjegy sem jelenik meg. Kb 1 évet visszaolvastam a topikban, nem találtam választ. De lehet, hogy csak simán vak vagyok
A telefon egy HTC Desire X, de más telefonokkal is szeretném majd ugyanezt végigjárni.
:)
-
Deck
titán
Hogyan tudnék a legegyszerűbben deodexelni (Lollipop)? Egyszerűen semmi sem akar működni.
PS5
-
Orionhilles
senior tag
Sziasztok!
PAC-MAN-LP ROM-ot fordítok forrásból.... csinálja is szépen, de meghal méghozzá így :
Generating digraph...
Finding vertex sequence...
Removing backward edges...
0/0 dependencies (0.00%) were violated; 0 source blocks removed.
Reticulating splines...
using prebuilt boot.img from IMAGES...
boot size (8083456) is 59.30% of limit (13631488)
running: openssl pkcs8 -in build/target/product/security/testkey.pk8 -inform DER -nocrypt
running: java -Xmx2048m -jar /home/orion/pac-rom/out/host/linux-x86/framework/signapk.jar -w build/target/product/security/testkey.x509.pem build/target/product/security/testkey.pk8 /tmp/tmpgheowC /home/orion/pac-rom/out/target/product/w5/pac_w5-ota-baf1c40d25.zip
done.
ln: ”/home/orion/pac-rom/out/target/product/w5/pac_w5-ota-baf1c40d25.zip” elérése meghiúsult: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
make: *** [bacon] Error 1#### make failed to build some targets (16:52 (mm:ss)) ####
(az idő azért ennyi, mert van ccache és már sokadjára próbálom )
Mit csináljak?
Az errort értem, de hogy küszöböljem ki, amikor ott van a fájl?Válaszotokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
emre
veterán
Üdv!
Urak erre a problémára tudnátok valami megoldást ajánlani?
A telefon egy Telenor-os Samsung Galaxy Ace3(GT-S7275R), android 4.2.2. és minden gyári rajta.
Köszönöm!
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
LámaZ
addikt
-
kelzsoca
félisten
válasz macilaci78 #17314 üzenetére
Valószínű hogy a készülék hardveresen "sérült" tehát lehet processzor, vagy ram hiba.
Holnap rákérdezek azért, van -e hozzá gyári szoftver.(#17315) Mr Dini
Fenti okok miatt, lehet hogy kevés a gyári rom újrahúzása.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz macilaci78 #17314 üzenetére
Szia!
Valószínűleg megsérülhetett a system. Amit egy reset nem old meg. Rakd újra a gyári romot! Akkor 99%, hogy megoldódik. Amúgy a jelenséget bootloopnak hívják. Keress rá guglin hátha van konkrétabb megoldás is.
Szervízmenü alatt mi értessz?
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
macilaci78
nagyúr
Előtte főnököm ideadta, hogy üzemeljem be. Előtte szerintem 1 évet állt, azelőtt a "hűtlen kezelés" alapos gyanúja áll fenn.
Kezdjük az elején, szájbarágósan... Ez az első Androidos eszközöm (mármint egy ugyanilyen típus), amit én is a cégtől kaptam készen, én csak egy ES File Explorert tettem rá, google docs-t, meg firefox-ot. Romosdit, egyebeket nem cselekedtem még. Annyit tudok hallomásból, hogy kelzsoca készített valami használhatóbb, stabil romot erre a készülékre is.
Szerintem azért van értelme foglalkozni vele, mert a szervizmenü viszont rendesen dolgozik.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
ksanc
őstag
válasz macilaci78 #17312 üzenetére
Hát ennyiből megmondani...
Mi történt előtte? Rakd fel a gyári romot újra. -
macilaci78
nagyúr
Valaki ebben tudna segíteni?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Pikkolo^^
addikt
Megoldható, hogy a 2 email fiókom ne egy "ikon" alatt összevonva jelenjen meg gyári alkalmazás esetén? Asus Padfone S a készülék.
Ha nem akkor meg lehet tiltani, hogy az email ikonnál az egyik fiók olvasatlan leveleit kis számmal megjelenítse?
-
peterson1190
tag
Ne idegeskedjetek nem éri meg, btw amit belinkeltek,hogy mit írt két sor után feladtam én is, tehát a tagolás fontos Mellesleg én mindenre kaptam választ, az a kulcs hogy érthetően kell fogalmazni és talán utánaolvasni nem "segghülyén" nekiállni...
[ Szerkesztve ]
Alcatel ?>3310>Cxt55>ZTEBlade 3>Xperia X8>Lenovo S650>LG G2>Lenovo vibe X2>Honor 6>Sony Z2>Huawei Mate 7>OnePlus One>Galaxy S6 edge>Honor 8>Galaxy S7>Galaxy S8>Mi Mix 2S>Pixel 4XL>iphone8>Iphone11>Mi10>Note20 Ultra>Zenphone 9>S24
-
Feri1977
senior tag
Baromi vicces+nem 5 éves óvodás szint ez, csak elegem van, hogy mindenki itt játssza az okoskát, és cseszik az egyszerű kérdésekre válaszolni, utólag megtettétek, hogy ez és ez a topikja, ok, ennyi, tudod a munkahelyemen se mondom az ügyfélnek, hogy b..meg ne hozz be ide ilyet szereltetni, mert nem teljesen a hatásköröm, hanem segítek neki, hőzöngés nélkül, na pá!
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
ksanc
őstag
válasz WOT-H-A-C #17299 üzenetére
El! Nagyon!
10:44:42-kor felteszi az utolsó kérdését majd 12:12:04-kor hőbörög, hogy nincs válasz.
És milyen az a kérdés is?? Megint egy mondat az egész és háromszor kell elolvasnom, hogy felfogjam, mit akar. És mit?!
Igen, így működik, mert a sok baromállat azon rinyálna mindig, hogy deszaaaaaarhanincsazelőtérbenakkornemlátomabaromifontoséletbevágóüzeneteimet!Mertöngyileszekhanemkeresnek10percenkéntjajmilesz
És meríti az akksit! Hogy meri?!
És egyáltalán milyen telóról beszélünk? Valami csúcskészülékről vagy az alja középkategóriáról? Mert az is tökmindegy, ugyebár.Én vagyok a hülye, de felrobbanok mindjárt.
De már ebédeltem, most jobbTalákoztam már egy-két emberkével a fórumban, akiknek majdnem sikerült felhúznia, de ők az alja stílusuk mellett tudták, hogy mit írnak, hát nyeltem egyet. Pláne, mikor igazuk is volt
De itt csak az 5 éves gyerek sértődöttségét látom, mást semmit.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Villanyszerelés
- További aktív témák...