Hirdetés
-
GAMEPOD
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
failed
tag
válasz
Laza... #96063 üzenetére
Nem ez nem volt bonyolult kérdés... Csak gondoltam meginterjúvolok valakit egyszer, hogy mit lehet itthon használni és mit nem. Mert pl a K3-nál is fórumoznom kellett, hogy megtudjam, hogy az SCDMA itthon nem megy, csak a WCDMA. Viszont ha egyszer valaki elmondaná, hogy mik azok, amik itthon mennek, és mik azok amik nem, akkor nem kellene minden egyes telefonnál írnom egy fórumra, hogy valaki segítsen, és mondj meg, hogy ez működne-e itthon...
Nézzétek el nekem, én totál nem értek a telefonokhoz, ugyanis eddig csak telefonálni használtam, és nem volt fontos, hogy ilyeneket tudjak.
és köszönet a gyors segítségért, kedves tőletek
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EA Sports WRC '23
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Black & Decker töltőt keresek
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest