Új hozzászólás Aktív témák

  • Novicsok

    tag

    válasz Novicsok #9141 üzenetére

    Ezt a levelet küldtem egy fórumtársnak nem túl régen.
    Téma: ZP100 ROM csere 4.0.4 multilanguage-re, ami HTC utánérzés és van rajta magyar nyelv:

    A ROM:
    http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?p=745650#p745650
    #3467, első link a szövegben
    Ez egy a vietnamiak által HTC-től átvett ROM. Utána az oroszok igazították (boot csere). Flash Tool-t kell indítani rendszergazdaként, megfelelő driverek ott legyenek mellette, utána File/Open/ az előkészített, kicsomagolt ROM-ot választani, a megjelenő scatter fájlból én az elsőt vettem, F9/Download (ha már 4.0 van a ZOPO-n, ha 2.3.6, akkor upgrade, vigyázat IMEI vesztés) ezután én Expo gombot nyomva bedugom az USB kábelt, ezt néha többször kell próbálgatni, mire elindul. Ha kész, elindítani, Settings / Nyelv átállítása magyarra, hagyni kicsit (Dalvik cache felépítés folyik). Az sdcard-ra tesz mindent, a belső memória egyben 2,5 GB marad a programok részére. Sajnos itt elkezd állandóan újraindulni (reboot). Ezért kell a következő:
    Egy újraindulás után azonnal USB Storage módban kábelről bemásolni a következő fájlt zip formában az sdcard-ra.

    http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?p=746580#p746580
    #3489, első link
    Ezután azonnal átmenni Recovery módba (a bekapcsoló gomb hosszan nyomásával), és ott install zip from sdcard, majd wipe data, wipe cache, reboot és kész.

    Jó és stabil ROM.

    A ZP100 igen jó telefon, minden érzékelő kiváló, képernyő világos, kamera kiváló, stb. Csak a divat az divat. A fórumon a hozzászólók össze-vissza írogatnak, nem baj.

Új hozzászólás Aktív témák