Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNpusi

    csendes tag

    válasz sasa311 #8940 üzenetére

    Akkor jól összerakott rendszered van. Mint írtam, enyémnél magától tűnt el a teljes ram valami oknál fogva (olvastam olyat, hogy az android lefoglal magának valamennyit, de érdekesen néztem erre az infóra)

    @ZaXXoN: Ha a te érved érvényesülne, akkor a Galaxy S3-ban 128 vagy kevesebb memória lenne.
    Memória méretét nem a számítási teljesítményre értem. (És task killhez, betöltéshez se a memória méret a lényeg, senem a proci igazán, hanema memória késleltetési ideje, sávszélessége, meg a háttértár sávszélessége)

    Egy szóval se mondtam, hogy az 512 ram, használhatatlanul kevés. Csak betelik. Ahogy sasa311 írta, azok a programok futnak nála (melyből a kiemelkedő ramrészt a chrome eszi), 190mb szabad ram van. Tehát tökéletesen elég 512 ram, dupla maggal 3 lapos böngészésre, ez bebizonyosodott.

    Én saját szubjektív véleményem az, hogy kevés (számomra) az 512 ram, mert ha abból indulok ki, hogy most telefont szeretnék venn per pill, hirdetéseket nyitogatnék meg, webshopokat, gsmarea.comot, stb, ezek lennének vagy 8 lap minimum. Emellé (héven pl) szeretnék hallgatni vmi zenét/netrádiót, netán menne egyéb alkalmazás (facebook messenger, mittomén, stb), ez már csak megeszi az 512 ramot. És ha taskot váltok ezek közül 512 ramnál várnom kéne a virtuális memóriából való betöltésre, pl. Ezekre -véleményem szerint- elég a dupla mag (futó-háttérben futó alkalmazások), a sok adatot meg memóriában tárolva gyors elérésre lehet szert tenni, de ezen adatok mérete szerintem meghaladja az 512 ramot, de a gigát még nem.

    //Elnézést a hosszú kommentért

    Szerk.: nem általános eset vagyok :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák