Hirdetés
-
GAMEPOD
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
Magnat #84057 üzenetére
"(Mindamellett sztem el kell ismerni, h az Iphonenak is vannak qrva jó tulajdonságai)"
Így igaz! Zsigerből elutasítom az ájfont mert qrvára túlárazott "sznobifonnak" tartom, de sajnos előbb-utóbb kénytelen leszek módosítani az álláspontomon.
Lányom egy iPhone4-ről most váltott egy iPhone 5S-re,........hát mit mondjak! Forgattam egy fél órát, erősen próbáltam belekötni mindenbe, de a végére rájöttem, hogy savanyú a szőlő!Egyedül a méretét tartom kicsinek (de ez is csak a tepsi androidok miatt van), amúgy meg fényévekkel gyorsabb mint a Nexus 4 pedig az sem tartozik a lassú telefonok közé. Lényeg az, hogy addig amíg kézközelből nem tapasztalunk meg valamit, addig nem szabad elhamarkodott ítéletet mondani semmilyen készülék felett.....szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest